reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Jak mam dłuższy sweter, sukienkę to nie korzystam ale jak nie mam to zakładam spódniczkę.
Kapcie zawsze zakładam nie chce żeby lekarka wąchała me stópki 🤣 o dziwo mi nie spadają. Z bidetu też czasami korzystam, mam do lekarza kawałek i latem to się Graża upoci zanim tam dotrę 😆
Ja przed wizytą prysznic, dzień wcześniej depilacja na 0. Latem sukienka, więc tylko majteczki w dół, a skarpetki świeżutkie z torebki na nóżki, bo przeważnie sandałki mam. Zimą też prysznic przed wizytą, dlugi sweter bądź sukienka, skarpetki na zmianę, mimo założonych świeżych 😁😄😃
Nie używam nigdy tego co tam leży i opierniczu za to nigdy nie miałam 😄😁

reklama
Hej hej :) ja dziś zamulam w robocie, w zasadzie mam co robić ale nie chce się strasznie, myślicie ze po wczorajszej bieli na teście mogę mieć jeszcze jakieś nadzieję? Okres niedziela -poniedziałek jakoś tak wypada, nie żebym jakoś mocno przeżywała że się nie uda ale fajnie by było gdyby coś jednak z tego wyszło. Myślicie ze test 9-10 dni po owu jest wiarydony raczej? Luźna dyskusja.. czy do zagnieżdżenia najczęściej wg Was dochodzi w 6-7 dniu czy w większości później, a może nie ma reguły? Takie mam rozkminy 🤔

Hej hej :) ja dziś zamulam w robocie, w zasadzie mam co robić ale nie chce się strasznie, myślicie ze po wczorajszej bieli na teście mogę mieć jeszcze jakieś nadzieję? Okres niedziela -poniedziałek jakoś tak wypada, nie żebym jakoś mocno przeżywała że się nie uda ale fajnie by było gdyby coś jednak z tego wyszło. Myślicie ze test 9-10 dni po owu jest wiarydony raczej? Luźna dyskusja.. czy do zagnieżdżenia najczęściej wg Was dochodzi w 6-7 dniu czy w większości później, a może nie ma reguły? Takie mam rozkminy 🤔
Dla mnie takie 12 dpo kiedy nie ma nawet cienia jest już przesądzone, że nic z tego nie będzie. Więc poczekaj jeszcze z dzień, dwa :)

witaj siostro w cierpieniu 🥺
Sleep Pain GIF by Cartoon Hangover

Do implantacji dochodzi między 6 a 12 dniem dlatego też test moze wyjść dopiero 13,14,15,16 dni po. Chyba najbardziej wiarygodny test jest 14 dni po stosunku.

reklama
Do góry