pluto_nova
Moderator
proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
proszę
Eeee marzec - grudzień? Czemu zniknęła owulacja?proszę
bo jest cionszEeee marzec - grudzień? Czemu zniknęła owulacja?
Dobrze, ze nie spada, trzyma się wysoko ️️U mnie od trzech dni temperatura 36,88 nie rośnie :c
bo trwająca ciąża, dlatego. Na każdym ciążowym znika owulacja, ale tu była 3.04Eeee marzec - grudzień? Czemu zniknęła owulacja?
Aaaaa wybacz nie doszłam z flo do tego etapu 27.12 to data porodu... Wszystko jasnebo trwająca ciąża, dlatego. Na każdym ciążowym znika owulacja, ale tu była 3.04
Rozumiem... mi już nawet nie chodzi o sama pracę tylko 3 dni po zabiegu mam egzamin na którym muszę być i dlatego dopytuje tak bo się zaczęłam obawiać czy będę w stanieTak dostałam 3 tyg do świąt bo akurat wypadały i to pewnie przez to aczkolwiek jednak mam pracę fizyczną i dużo dźwigam więc może i tym się kierowali..
Jak mam dłuższy sweter, sukienkę to nie korzystam ale jak nie mam to zakładam spódniczkę.otóż to
Tak btw. korzystacie z tych chusteczek, spódniczek, pryszniców, kapci w gabinetowych łazienkach? Bo ja to zawsze popylam z gołym zadem, bo na te kilka minut to mi szkoda tego zwłaszcza, że i tak przecież wszystko widać na fotelu. A zanim jadę do lekarza, to zawsze biorę wcześniej prysznic.
Wow piękny wzrost temperatury, ️️ za bombelkaU mnie je&blo do gory dzis