reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Załączniki

• IMG_5567.jpeg
    IMG_5567.jpeg
    52,7 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Tak dostałam 3 tyg do świąt bo akurat wypadały i to pewnie przez to😉 aczkolwiek jednak mam pracę fizyczną i dużo dźwigam więc może i tym się kierowali..
Rozumiem... mi już nawet nie chodzi o sama pracę tylko 3 dni po zabiegu mam egzamin na którym muszę być i dlatego dopytuje tak bo się zaczęłam obawiać czy będę w stanie 🙂

otóż to 😅

Tak btw. korzystacie z tych chusteczek, spódniczek, pryszniców, kapci w gabinetowych łazienkach? Bo ja to zawsze popylam z gołym zadem, bo na te kilka minut to mi szkoda tego zwłaszcza, że i tak przecież wszystko widać na fotelu. :D A zanim jadę do lekarza, to zawsze biorę wcześniej prysznic.
Jak mam dłuższy sweter, sukienkę to nie korzystam ale jak nie mam to zakładam spódniczkę.
Kapcie zawsze zakładam nie chce żeby lekarka wąchała me stópki 🤣 o dziwo mi nie spadają. Z bidetu też czasami korzystam, mam do lekarza kawałek i latem to się Graża upoci zanim tam dotrę 😆

reklama
Do góry