nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Kiedyś tak miałam...
Teraz walę gdzie popadnie
Wstydź się! Kiedyś wdepnęłam w taka kupę... Na bank nie była psia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś tak miałam...
Teraz walę gdzie popadnie
Moim zdaniem dolny to pik.A ja sobie na owulaki siknelam (8dc) zachęcona śluzem od wczoraj. Chyba pik się zbliża? Nie cierpię tych testów, nigdy nie wiem kiedy to już. Owu miała przyjść na majowke przy szumie fal, a nie kiedy mam humor z pupy
2 tygodnie to piękny wynik! Ja nie jestem za słodkim ale mimo to sporo cukrów się pojawia u mnie w diecie j tez mam pomysł na ograniczenie tego.
Generalnie weszłam na „dietę” ze względu na chęć zgubienia tych paru „nadprogramowych” kilogramów. Z roku na rok ten +1 się pojawia w wadze. Raczej to kontrola tego co jem, ile mam na talerzu. Chociaż nad tym mogę mieć kontrole teraz. Z lekkim deficytem co tylko może przynieść korzyści w zgubieniu tego co odłożyłam przez ok 4 lata.
Team słone! Postaw przede mną paczkę ciastek - nie tknę. Ale paczkę orzeszków, paczkę paluszków czy chipsów - zjem wszystko sama i nie potrzebuje pomocy.
To na pewno nie mojaWstydź się! Kiedyś wdepnęłam w taka kupę... Na bank nie była psia.
Nono, wierzę...To na pewno nie moja
Mnie w sumie bolał i dalej pobolewa brzuch. I tyle tylko z objawow. W poprzednim cyklu tez tak miałam.Moim zdaniem dolny to pik.
Jak ja się czuję do dupy... jest mi zimno, jestem wciąż głodna (pewnie przez czytanie przepisów sałatek), zjem to mnie mdli, lekko mnie miesiączkowo boli brzuch z naciskiem na prawy jajnik i do tego lekko boli głowa, oczywiście fajnie byłoby gdyby te symptomy występywały tylko w ciazy, a nie ogolnie po owulacji
AScarlett a Tobie towarzyszą jakieś objawy, przed zrobieniem testu- coś szczególnego?
Mnie w tym cyklu wyjątkowo bolały sutki bardzo, gdzie zazwyczaj nie mam takich problemów przed okresem, ale niestety lipa, od rana czerwona komnataMnie w sumie bolał i dalej pobolewa brzuch. I tyle tylko z objawow. W poprzednim cyklu tez tak miałam.
Za to z ciekawostek - cycki mnie wcale nie bolą. A jak nie ma ciąży to bolą- taka obserwacja z 2 cykli ostatnich.
Pamiętajcie tez ze u każdego te objawy są inne i to że mnie na ciążę cycki nie bolą, nie znaczy że u innej nie będzie odwrotnie
Już czekam na te wrześnioweJakby co to ja zamawiam sierpniowe albo wrześniowe
a czemu na wrześniowe czekasz?Już czekam na te wrześniowe
Taki mam ubzdurany w główce plan. Czyli wiadomo że będzie inaczej.