Mademoiselle_Nika
Moderator
Boże ale dałyśmy dupy w tym miesiącu z wątkiem. 4 dni do końca miesiąca a tutaj 400 stron do 1000.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najgorzej niech moc Twych zwieraczy będzie silna!
Nie lepiej klocka po prostu strzelić?najgorzej niech moc Twych zwieraczy będzie silna!
to nie zawsze jest takie prosteNie lepiej klocka po prostu strzelić?
Najgorzej trzymać kupę w dupieto nie zawsze jest takie proste
otóż toto nie zawsze jest takie proste
no ja np. w biurze albo na wyjazdach nie umiem dowożę do domuNajgorzej trzymać kupę w dupie
ja mam taki ginekologiczny sweter, idealnie wszystko zakrywaotóż to
Tak btw. korzystacie z tych chusteczek, spódniczek, pryszniców, kapci w gabinetowych łazienkach? Bo ja to zawsze popylam z gołym zadem, bo na te kilka minut to mi szkoda tego zwłaszcza, że i tak przecież wszystko widać na fotelu. A zanim jadę do lekarza, to zawsze biorę wcześniej prysznic.
Ja zazwyczaj mam taką koszule za tylek i w niej chodzę. I zawsze pytam czy mogę być w skarpetkachotóż to
Tak btw. korzystacie z tych chusteczek, spódniczek, pryszniców, kapci w gabinetowych łazienkach? Bo ja to zawsze popylam z gołym zadem, bo na te kilka minut to mi szkoda tego zwłaszcza, że i tak przecież wszystko widać na fotelu. A zanim jadę do lekarza, to zawsze biorę wcześniej prysznic.
Kiedyś tak miałam...no ja np. w biurze albo na wyjazdach nie umiem dowożę do domu