Kejcik
Fanka BB :)
dziś ja zjadłam
Maczka byś na pewno zjadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś ja zjadłam
Maczka byś na pewno zjadła
Wszystkie jesteście okrutne od poniedziałku jestem na diecie i pilnowaniu kalorii a wy z takimi pysznościami wylatujecie
nie dziś dziś to bym chyba nawet pomidorowej nie zjadła
#teamsłoneJa od prawie 2 tygodni nie jem slodkiego, tak dla siebie by walczyć z silną wolą i powiem szczerze dobrze mi z tym raz na jakis czas lubie taki detox od slodkiego (choc jakos team slodkie mega nie jestem )
Już wolę temat kupy niż żarcia.
Też zgłodniałam
obys sie za bardzo nie rozluznilaCo do kupy to mam za 1,5h wizytę u gina, a tak mnie kręci po brzuchu, że nie wiem czy dam radę rozluźnić się na fotelu.
najgorzej niech moc Twych zwieraczy będzie silna!Co do kupy to mam za 1,5h wizytę u gina, a tak mnie kręci po brzuchu, że nie wiem czy dam radę rozluźnić się na fotelu.
2 tygodnie to piękny wynik! Ja nie jestem za słodkim ale mimo to sporo cukrów się pojawia u mnie w diecie j tez mam pomysł na ograniczenie tego.Ja od prawie 2 tygodni nie jem slodkiego, tak dla siebie by walczyć z silną wolą i powiem szczerze dobrze mi z tym raz na jakis czas lubie taki detox od slodkiego (choc jakos team slodkie mega nie jestem )
Team słone! Postaw przede mną paczkę ciastek - nie tknę. Ale paczkę orzeszków, paczkę paluszków czy chipsów - zjem wszystko sama i nie potrzebuje pomocy.#teamsłone
Może wrzuć testy do aplikacji? Ja mam małe doświadczenie, ale dla mnie jeszcze ciut ciut do peaku.A ja sobie na owulaki siknelam (8dc) zachęcona śluzem od wczoraj. Chyba pik się zbliża? Nie cierpię tych testów, nigdy nie wiem kiedy to już. Owu miała przyjść na majowke przy szumie fal, a nie kiedy mam humor z pupy