reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

No co Ty gadasz, w Warszawie był lekki przymrozek wiec trochę w niektórych miejscach było ślisko, ale poza tym jest przepiękne słońce i bezchmurne niebo ☀️

To czekamy na wyniki :)

@Serduszko_23 testowałaś?
oby w święta tak w Warszawie też było bo przyjeżdżamy do rodziców na Wielkanoc! 🥰

Btw płodne jednak mi się zaczną w wielką sobotę gdy będziemy mieć skrzypiące łóżko rodziców i ich za ścianą 😂

reklama
A to ciekawe z tymi nieparzystymi dziećmi, aż poczytam o co kaman...

Chodzi o to, że siłą rzeczy dwoje zmawia się na trzecie - oczywiście to nie musi być tak, że najstarsze na najmłodsze. To się może zmieniać w zależności od zabawy.

Jest też takie baaardzo stare przysłowie - że ten co w środku ma g*wno po kotku :p
Najczęściej mówi się, że najstarsze jest taty, najmłodsze mamy :p a dla tego środkowego brakuje rodzica ;)

U nas pewnie będzie i tak inaczej o ze smutkiem i żalem muszę powiedzieć, że będzie duża różnica wieku minimum 13 i 9 lat :(

Chodzi o to, że siłą rzeczy dwoje zmawia się na trzecie - oczywiście to nie musi być tak, że najstarsze na najmłodsze. To się może zmieniać w zależności od zabawy.

Jest też takie baaardzo stare przysłowie - że ten co w środku ma g*wno po kotku :p
Najczęściej mówi się, że najstarsze jest taty, najmłodsze mamy :p a dla tego środkowego brakuje rodzica ;)

U nas pewnie będzie i tak inaczej o ze smutkiem i żalem muszę powiedzieć, że będzie duża różnica wieku minimum 13 i 9 lat :(
Moje starsze dzieciaczki oboje są 100proc. mamusi, więc zaburzę te statystyki i trzecie będzie dla tatusia :)
ale u mnie tez duża różnica wieku, jak u ciebie, więc to najmłodsze będzie jak jedynak...

ja miałam 14 lat starsza siostrę i jeszcze starszego brata, ale się oboje mną zajmowali i kochali mnie bardzo - bardzo się cieszyli jak im mama powiedziała, ze w ciąży jest (sami to pamiętają więc z opowiadań wiem) i mam z nimi świetną relację po dziś dzień mimo dużej różnicy wieku.

A ja właśnie myśle, ze to jest bardzo spoko różnica wieku

reklama
oby w święta tak w Warszawie też było bo przyjeżdżamy do rodziców na Wielkanoc! 🥰

Btw płodne jednak mi się zaczną w wielką sobotę gdy będziemy mieć skrzypiące łóżko rodziców i ich za ścianą 😂
Mi tak wypadają kolejne płodne w maju jak będziemy u kuzynki we Włoszech haha :D liczę na to że się przesuną, bo nocleg mamy w jednym pokoju z kuzynką :D

Do góry