reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
W którymś wątku było, że nie nogi w górze tylko trzeba 15 minut na brzuchu poleżeć :D ale już nie pamiętam co i jak

W którymś wątku było, że nie nogi w górze tylko trzeba 15 minut na brzuchu poleżeć :D ale już nie pamiętam co i jak
to chyba zależy jak macica ułożona, podobno jak tyłozgięcie to od tyłu lepiej pozycje i później na brzuchu

Ale te trzymanie nóg do góry to raczej nieudowodnione naukowo metoda 😁 nie szkodzi ale też raczej bardzo nie pomaga. Ja się staram nie zrywać na równe nogi od razu i tyle ☺️

Witam w klubie, masz taką sytuację jak ja w marcu😖😕
mam nadzieję, że dzisiaj się jednak pojawi, albo że była wczoraj, a temp jeszcze nie zdążyła skoczyć. Najbardziej jestem zła o to, że naprawdę chciałam trochę wyluzować w tym miesiącu, sikałam raz dziennie na owulaki, nie przejmowałam się jak się nie obudziłam na mierzenie temp, w dodatku się jeszcze złożyło, że miała być w weekend, więc nie musiałam kombinować i planować jak "ogarnąć" seks między pracą a naszymi zajęciami, bo było tak naturalnie weekendowo. Głowa mi fajnie odpoczywała, a tu klops, teraz się trochę martwię, bo takiego cyrku jeszcze nie było 🤦‍♀️

reklama
Do góry