Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gyros ale to pewnie nic innegoDziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle
Mój maz uwielbia sałatkę z zupek chińskich. W sumie zawsze cała schodzi. Drugą robię jakąś lżejsza albo ala grecka albo z rukoli i pomidorków koktajlowych.Dziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle
O fuck, mój też lubi z zupek a ja tego tak nie cierpię … tego makaronu Po zjedzeniu stoi mi to w żołądkuMój maz uwielbia sałatkę z zupek chińskich. W sumie zawsze cała schodzi. Drugą robię jakąś lżejsza albo ala grecka albo z rukoli i pomidorków koktajlowych.
Uwielbiam ja!Mój maz uwielbia sałatkę z zupek chińskich. W sumie zawsze cała schodzi. Drugą robię jakąś lżejsza albo ala grecka albo z rukoli i pomidorków koktajlowych.
Widzisz ! Zachcianki ciążoweUwielbiam ja!
Kurde, dawno nie jadłam w sumie
Ostatnio widziałam taką na grill:Mój maz uwielbia sałatkę z zupek chińskich. W sumie zawsze cała schodzi. Drugą robię jakąś lżejsza albo ala grecka albo z rukoli i pomidorków koktajlowych.
Ja zrobilam na święta jako dodatkową szybką salatkę i jak zupke chinską od wielkiego dzwonu zdarzy mi się zjeść tak salatki nie tknęłamO fuck, mój też lubi z zupek a ja tego tak nie cierpię … tego makaronu Po zjedzeniu stoi mi to w żołądku
Cezar. Rukola z fetą, burakami i orzechami. Lubię też mixy sałat z warzywami, avocado, granatem lub mango. Kiedyś jadłam u kogoś z gotowanym kurczakiem, pietruszką, ananasem, orzechami włoskimi i majonezem i była super.Dziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle