reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Chciałam to samo napisać, że umysł staraczki w ogóle nie myśli racjonalnie 🤣
Tyra Banks Fashion GIF by America's Next Top Model

reklama
Na pocieszenie napiszę, ze moje kreski z betą 5,49 start były około tyg niemalże takie same, dopiero jakoś pod koniec tyg wyraźnie ściemniały.

Panie szacun za żarcie ananasa przez dłuższy czas mi po tej porcji język ścierpł, jakby nim o tarkę tarła, nawet sękacz czekoladowy nie smakował mi jak zwykle - to była ostatnia moja przygoda z tym owocem - a taki był słodki na początku i pyszny😉😊😅
Ja mam tak z kiwi 😅

dokładnie. Kiedy Ty wysikujesz swój styczniowy poród?
O właśnie, kiedy?
Dopiero mam 7 dzień cyklu 🤣
W piątek idę podejrzeć czy cos się kluje. I potem za tydzień potwierdzę owu. Nie wiem czy sobie dobrze ustawiłam te monitoringi. Bo przydałby się jeszcze na 2 maja. A tak to mam 9 dc i 14 dc.
Mąż ma urodziny w maju... Ale już to przerabiałam rok temu, że wręczę mu słodkie buciki na urodziny. Mózg staraczki jest jebnięty 🤣

Dopiero mam 7 dzień cyklu 🤣
W piątek idę podejrzeć czy cos się kluje. I potem za tydzień potwierdzę owu. Nie wiem czy sobie dobrze ustawiłam te monitoringi. Bo przydałby się jeszcze na 2 maja. A tak to mam 9 dc i 14 dc.
Mąż ma urodziny w maju... Ale już to przerabiałam rok temu, że wręczę mu słodkie buciki na urodziny. Mózg staraczki jest jebnięty 🤣
o matko, tyle nam każesz czekać? Nie podoba mi się to, nie możesz jakoś przyspieszyć tego cyklu? 😅

o matko, tyle nam każesz czekać? Nie podoba mi się to, nie możesz jakoś przyspieszyć tego cyklu? 😅
Nie wpierdalam dopalaczy jak Ty 🤣🤣
W tym cyklu wyjątkowo jem tylko Pregnę i Magnez 🤣
No i Lametta wjechała. Najgorzej jak tu wszystkie napalone na pęcherzyki a tam będzie jakis jeden ogryzek 🤣

reklama
Do góry