AScarlett
Moderator
Chciałam to samo napisać, że umysł staraczki w ogóle nie myśli racjonalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam to samo napisać, że umysł staraczki w ogóle nie myśli racjonalnie
wiem wiemRacjonalnie to nie
Ale staraczkowy umysł nie zawsze jest racjonalny
Jednak ta wspólna porodówka jest nam pisana
Ja mam tak z kiwiNa pocieszenie napiszę, ze moje kreski z betą 5,49 start były około tyg niemalże takie same, dopiero jakoś pod koniec tyg wyraźnie ściemniały.
Panie szacun za żarcie ananasa przez dłuższy czas mi po tej porcji język ścierpł, jakby nim o tarkę tarła, nawet sękacz czekoladowy nie smakował mi jak zwykle - to była ostatnia moja przygoda z tym owocem - a taki był słodki na początku i pyszny
dokładnie. Kiedy Ty wysikujesz swój styczniowy poród?Jednak ta wspólna porodówka jest nam pisana
Jednak ta wspólna porodówka jest nam pisana
O właśnie, kiedy?dokładnie. Kiedy Ty wysikujesz swój styczniowy poród?
dokładnie. Kiedy Ty wysikujesz swój styczniowy poród?
Dopiero mam 7 dzień cykluO właśnie, kiedy?
o matko, tyle nam każesz czekać? Nie podoba mi się to, nie możesz jakoś przyspieszyć tego cyklu?Dopiero mam 7 dzień cyklu
W piątek idę podejrzeć czy cos się kluje. I potem za tydzień potwierdzę owu. Nie wiem czy sobie dobrze ustawiłam te monitoringi. Bo przydałby się jeszcze na 2 maja. A tak to mam 9 dc i 14 dc.
Mąż ma urodziny w maju... Ale już to przerabiałam rok temu, że wręczę mu słodkie buciki na urodziny. Mózg staraczki jest jebnięty
Nie wpierdalam dopalaczy jak Tyo matko, tyle nam każesz czekać? Nie podoba mi się to, nie możesz jakoś przyspieszyć tego cyklu?
ej no wez, ja już trzeci cykl nic nie żre, nawet kwasu foliowegoNie wpierdalam dopalaczy jak Ty
W tym cyklu wyjątkowo jem tylko Pregnę i Magnez
No i Lametta wjechała. Najgorzej jak tu wszystkie napalone na pęcherzyki a tam będzie jakis jeden ogryzek