nikaplis
Fanka BB :)
A propos supli, chciałam się pochwalić moim zestawem biurowym tak chyba wygląda początek odpuszczania bo już ich coraz mniej (choć w zestawie była też Wit C która zezarlam)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zbiorowy strajk na żarcie supliej no wez, ja już trzeci cykl nic nie żre, nawet kwasu foliowego
Może byc jeden, byle wypasiony!
Ja w najbardziej gorącym momencie miałam z 15 tabletek do połknięciaA propos supli, chciałam się pochwalić moim zestawem biurowym tak chyba wygląda początek odpuszczania bo już ich coraz mniej (choć w zestawie była też Wit C która zezarlam)
ja z wiesiolkiem 23 teraz mój chłop łyka niewiele mniejJa w najbardziej gorącym momencie miałam z 15 tabletek do połknięcia
tez szlam w te strone ale dostalam tu opierdziel i mnie to troche uspokoiloJa w najbardziej gorącym momencie miałam z 15 tabletek do połknięcia
Biednyja z wiesiolkiem 23 teraz mój chłop łyka niewiele mniej
Ja żre magnez, kwas foliowy, wit D, żelazo i wiesiołekZbiorowy strajk na żarcie supli
A propos supli, chciałam się pochwalić moim zestawem biurowym tak chyba wygląda początek odpuszczania bo już ich coraz mniej (choć w zestawie była też Wit C która zezarlam)
Ale słit pudełeczko aż chce się z tego łykaćA propos supli, chciałam się pochwalić moim zestawem biurowym tak chyba wygląda początek odpuszczania bo już ich coraz mniej (choć w zestawie była też Wit C która zezarlam)
pudełko? Amazon, ja nawet jestem zazwyczaj team pieski ale mega mi się spodobałoSkąd? Muszę to mieć!