reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

@AScarlett może byś nam wrzuciła pozytywnego testa na pocieszenie 😅
Nie wiem czy to pocieszy, bo mnie średnio.
W sensie zrobilam rano testy - tak liczba mnoga. I kreski nadal są, ale nie ściemniały. Także moja głowa się przestawia na kolejnego biochema 😥
Beta jutro mi odpowie.

20230426_071520.jpg 20230426_072030.jpg

Załączniki

• 20230426_071520.jpg
    20230426_071520.jpg
    758,7 KB · Wyświetleń: 125
reklama
W sensie zrobilam rano testy - tak liczba mnoga. I kreski nadal są, ale nie ściemniały. Także moja głowa się przestawia na kolejnego biochema 😥
Beta jutro mi odpowie.

Zobacz załącznik 1520244 Zobacz załącznik 1520245
ważne, że nadal są. Przy tak małej becie jak miałaś wczoraj one z dnia na dzień jakoś super wyraźnie nie sciemnieją (poza ttm wiadomo, że się przyrostu nie bada kreskami na teście - to tak dopisuje gdyby ktoś zaczął przygodę z nami i tego nie wiedział, z obowiązku). Ale rozumiem Twoje podejście i nastawiaj się tak, by dla Ciebie było jak najbardziej komfortowo. My oczywiście trzymamy mocno kciuki za piękny scenariusz, ale jesteśmy tu dla Ciebie

Beta jutro mi odpowie.

Zobacz załącznik 1520244 Zobacz załącznik 1520245
Nie biorę pod uwagę kolejnego biochema!
Należy Ci sie ten bombelek 😘
Ale jeśliby tak było to trzeba by zrobić jakąś diagnostykę w tym kierunku. Bo Acardu nie bierzesz prawda?

Nie biorę pod uwagę kolejnego biochema!
Należy Ci sie ten bombelek 😘
Ale jeśliby tak było to trzeba by zrobić jakąś diagnostykę w tym kierunku. Bo Acardu nie bierzesz prawda?
Nie, nic nie biorę.
Jeśli - tfu tfu tfu - się skończy biochemem to zrobię pakiet z testdna na te różne takie. Są tu ekspertki wiec mi podpowiedzą co i jak;)

Nie, nic nie biorę.
Jeśli - tfu tfu tfu - się skończy biochemem to zrobię pakiet z testdna na te różne takie. Są tu ekspertki wiec mi podpowiedzą co i jak;)
myślę, że nie ma co planować takich kroków, na razie bądźmy dobrej myśli, w tej chwili nie mamy żadnych racjonalnych (podkreślam - racjonalnych) powodów, by być złej :)

Nie, nic nie biorę.
Na pocieszenie napiszę, ze moje kreski z betą 5,49 start były około tyg niemalże takie same, dopiero jakoś pod koniec tyg wyraźnie ściemniały.

Panie szacun za żarcie ananasa przez dłuższy czas mi po tej porcji język ścierpł, jakby nim o tarkę tarła, nawet sękacz czekoladowy nie smakował mi jak zwykle - to była ostatnia moja przygoda z tym owocem - a taki był słodki na początku i pyszny😉😊😅

reklama
Do góry