królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Najważniejsze, jeśli był seks przed i wczoraj i będzie duża szansa ️️no i to jest to, czego oczekiwaliśmy ja dalej obstawiam, że temperatura mówi, że owu była wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, jeśli był seks przed i wczoraj i będzie duża szansa ️️no i to jest to, czego oczekiwaliśmy ja dalej obstawiam, że temperatura mówi, że owu była wczoraj
Może być sraczka i żygaczka, przyjme wszystko ale tylko w duecie z CIONSZEMSrakę ma się
moim rozmiarem cycka to nawet pająka nie utłukęCzy ktoś jeszcze byłby dzisiaj w stanie zabić cyckiem? Byłoby mi raźniej.
Ok. 4 dni po operacyjnej.Dziewczyny, ile plamilyscie po histero? Bo ja dzisiaj dalej plamię krwisto, a tu 9dc, by się przydało jakieś trzonowanie wdrożyć, bo z moim tempem to już jutro może być owu nawet
Ja kojarzę, że dziewczyny plamiły nawet do tygodnia, a 3-4 dni to tak normalnieDziewczyny, ile plamilyscie po histero? Bo ja dzisiaj dalej plamię krwisto, a tu 9dc, by się przydało jakieś trzonowanie wdrożyć, bo z moim tempem to już jutro może być owu nawet
szósty dzień migreny z rzędu, więc nie ale po histero żadnych innych dolegliwości oprócz tego plamienia nie mam.Ja kojarzę, że dziewczyny plamiły nawet do tygodnia, a 3-4 dni to tak normalnie
A poza tym dobrze się czujesz?
Tak z 4-5 dni. I bolał mnie brzuch przy wysiłku.Dziewczyny, ile plamilyscie po histero? Bo ja dzisiaj dalej plamię krwisto, a tu 9dc, by się przydało jakieś trzonowanie wdrożyć, bo z moim tempem to już jutro może być owu nawet
Ja powinnam mieć skały od pięciu dni (notuje objawy we flo i każdy cykl wstecz tak było)Czy ktoś jeszcze byłby dzisiaj w stanie zabić cyckiem? Byłoby mi raźniej.