Avy
Fanka BB :)
Ale te 8 minut to tak prawdziwie nogi do góry czyli świeca czy oszukane?Ja to tak do 8 dociągam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale te 8 minut to tak prawdziwie nogi do góry czyli świeca czy oszukane?Ja to tak do 8 dociągam
Biorąc pod uwagę swoje zaparcia, statystycznie pewnie przez ostatnie 15 lat spędziłam 2 miesiące non stop na kibluA myślałam, że napiszesz, że pół życia spędzam na seksie, resztę na żarciu i sraniu
Serio? Dwa miesiące na kibelku a tylko miesiąc na ruchaniu? Popraw się!Biorąc pod uwagę swoje zaparcia, statystycznie pewnie przez ostatnie 15 lat spędziłam 2 miesiące non stop na kiblu
Spróbuj tego maślanu sodu na zaparciaBiorąc pod uwagę swoje zaparcia, statystycznie pewnie przez ostatnie 15 lat spędziłam 2 miesiące non stop na kiblu
w zeszłym miesiącu próbowałam nogi do góry zadzierać bo mi ktoś kazał tak robić, to żeby mąż nie widział kazałam mu się tyłem obracać, że będę go po plecach głaskać no i się raz skubany obrócił, pyta zdziwiony co ja odpierdalam, a ja mu na to, że mnie plecy bolą i mi tak wygodnieAle te 8 minut to tak prawdziwie nogi do góry czyli świeca czy oszukane?
To zależy , jak mi się chce , jak mam wenę to lecę ze świecą, a jak nie to ograniczam się do podłożenia jaśka pod dupeAle te 8 minut to tak prawdziwie nogi do góry czyli świeca czy oszukane?
Zamówiony ale idzie jeszcze ,a przecież nie zamawiałam z ChinSpróbuj tego maślanu sodu na zaparcia
Czy tylko ja idę chrapać?To zależy , jak mi się chce , jak mam wenę to lecę ze świecą, a jak nie to ograniczam się do podłożenia jaśka pod dupe
Mojemu ktoś powiedział o tych nogach do góry. I sam mi kazal tak leżećw zeszłym miesiącu próbowałam nogi do góry zadzierać bo mi ktoś kazał tak robić, to żeby mąż nie widział kazałam mu się tyłem obracać, że będę go po plecach głaskać no i się raz skubany obrócił, pyta zdziwiony co ja odpierdalam, a ja mu na to, że mnie plecy bolą i mi tak wygodnie