nindziaa
Moderator
u mnie 25 minut to chyba z prysznicem poZ grą wstępną 25 minut
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie 25 minut to chyba z prysznicem poZ grą wstępną 25 minut
Prysznic to druga godzinau mnie 25 minut to chyba z prysznicem po
A gdzie leżenie ze spermą w środku?u mnie 25 minut to chyba z prysznicem po
Ja też + muszyna, cisowianka ale w smaku wygrywa muszyniankaA ja lubię Polaris lekko gazowaną, nie wiem czy jest dobra czy zła
Z 30 minut trzeba poleżećA gdzie leżenie ze spermą w środku?
Statystyki mówią, że leżenie ze spermą nie liczy się w kategorii seksienia! Prysznic też nieZ 30 minut trzeba poleżeć
Avy jak moje statystyki?
A myślałam, że napiszesz, że pół życia spędzam na seksie, resztę na żarciu i sraniuStatystyki mówią, że leżenie ze spermą nie liczy się w kategorii seksienia! Prysznic też nie
No to plus 3 minutyA gdzie leżenie ze spermą w środku?
Ja to tak do 8 dociągamNo to plus 3 minuty
Nie... ja tak pochopnie statystykami nie rzucam Trzeba byłoby zebrać konkretne dane liczboweA myślałam, że napiszesz, że pół życia spędzam na seksie, resztę na żarciu i sraniu