reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ja jestem fanką sentymentalnych prezentów typu fotoksiazka, zmontowanie filmiku ze zdjęć, kiedyś moim rodzicom daliśmy genealogiczne drzewko szczęścia.
Niektórzy też dają obrazy w formie portretu przerysowanego ze zdjęcia. Albo jakiś zestaw do zrobienia odlewu trzymających się rąk.
Właśnie z tego typu prezentami mam ogromny problem, bo teść przed laty uległ poważnemu wypadkowi, po którym porusza się na wózku i w związku ze swoją kondycją nie lubi swoich zdjęć. Więc nie chcę mu tym bardziej o tej niepełnosprawności przypominać.

reklama
Właśnie z tego typu prezentami mam ogromny problem, bo teść przed laty uległ poważnemu wypadkowi, po którym porusza się na wózku i w związku ze swoją kondycją nie lubi swoich zdjęć. Więc nie chcę mu tym bardziej o tej niepełnosprawności przypominać.
Może karykaturę? Moi rodzice i teściowie mają, podoba im się 😅 Z tym, że mój mąż akurat sam rysował, więc nie mam pojęcia jak to cenowo wychodzi jeżeli się zleca komuś.

Załączniki

• IMG_1302.jpeg
    IMG_1302.jpeg
    126,1 KB · Wyświetleń: 75
Chyba nie pomogę, ja najczęściej idę w jakieś spersonalizowane gadżety, albo też jakieś albumy itp. Albo myślę kto co lubi czym się interesuje i szukam po necie.

Dziewczyny, moi nie-teściowie mają niedługo okrągłą 40 rocznicę ślubu. Właśnie dzisiaj mi się o tym przypomniało 🙈 Podpowiedzcie, co można byłoby im sprezentować z tej okazji? Od razu zaznaczę, że wszelkie wyjścia i wyjazdy odpadają. Nie mam zielonego pojęcia co wymyślić. Może któraś z Was miała podobną sytuację.
A jaki budżet zakładacie? Ja jestem fanką praktycznych prezentów i celowałabym w jakiś przydatny sprzęt. :)

reklama
A jaki budżet zakładacie? Ja jestem fanką praktycznych prezentów i celowałabym w jakiś przydatny sprzęt. :)
Tez lubię takie prezenty :) ewentualnie można się złożyć z innymi członkami rodziny, albo jeśli na pewniaka chcą sobie coś kupić (moi rodzice/teściowie często na coś wpadają, co bym im się przydało) to można w ostateczności po prostu się dołożyć gotówką na dany cel, jeśli przekracza założony budżet :)

Do góry