reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ja jestem fanką sentymentalnych prezentów typu fotoksiazka, zmontowanie filmiku ze zdjęć, kiedyś moim rodzicom daliśmy genealogiczne drzewko szczęścia.
Niektórzy też dają obrazy w formie portretu przerysowanego ze zdjęcia. Albo jakiś zestaw do zrobienia odlewu trzymających się rąk.
Właśnie z tego typu prezentami mam ogromny problem, bo teść przed laty uległ poważnemu wypadkowi, po którym porusza się na wózku i w związku ze swoją kondycją nie lubi swoich zdjęć. Więc nie chcę mu tym bardziej o tej niepełnosprawności przypominać.

reklama
Właśnie z tego typu prezentami mam ogromny problem, bo teść przed laty uległ poważnemu wypadkowi, po którym porusza się na wózku i w związku ze swoją kondycją nie lubi swoich zdjęć. Więc nie chcę mu tym bardziej o tej niepełnosprawności przypominać.
Może karykaturę? Moi rodzice i teściowie mają, podoba im się 😅 Z tym, że mój mąż akurat sam rysował, więc nie mam pojęcia jak to cenowo wychodzi jeżeli się zleca komuś.

Załączniki

• IMG_1302.jpeg
    IMG_1302.jpeg
    126,1 KB · Wyświetleń: 71
Chyba nie pomogę, ja najczęściej idę w jakieś spersonalizowane gadżety, albo też jakieś albumy itp. Albo myślę kto co lubi czym się interesuje i szukam po necie.

Dziewczyny, moi nie-teściowie mają niedługo okrągłą 40 rocznicę ślubu. Właśnie dzisiaj mi się o tym przypomniało 🙈 Podpowiedzcie, co można byłoby im sprezentować z tej okazji? Od razu zaznaczę, że wszelkie wyjścia i wyjazdy odpadają. Nie mam zielonego pojęcia co wymyślić. Może któraś z Was miała podobną sytuację.
A jaki budżet zakładacie? Ja jestem fanką praktycznych prezentów i celowałabym w jakiś przydatny sprzęt. :)

reklama
A jaki budżet zakładacie? Ja jestem fanką praktycznych prezentów i celowałabym w jakiś przydatny sprzęt. :)
Tez lubię takie prezenty :) ewentualnie można się złożyć z innymi członkami rodziny, albo jeśli na pewniaka chcą sobie coś kupić (moi rodzice/teściowie często na coś wpadają, co bym im się przydało) to można w ostateczności po prostu się dołożyć gotówką na dany cel, jeśli przekracza założony budżet :)

Do góry