reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
a nawet chciałam napisać, że @anyżowe_love pewnie specjalnie tak enigmatycznie o wiadomym temacie napisała, żeby nie wywoływać Ciebie i Twoich gifow😂😂😂
Ależ skąd 😁 te gify poprawiają mi nastrój🤩
Tak pobocznym tematem,ja uwielbiam Harrego Pottera 😅 akurat oglądałam i tam przecież sami wiemy kim jest Voldemord , a tu ma forum temat sami wiecie jaki to 💩 i wszystko co się z nią wiąże 😆

Jak tam u Was Dziewczęta? Jakie plany na niedzielę?

Ja się znów obudziłam z bólem głowy, myślałam, że wypiję kawę na tarasie, ale jak brałam prysznic pogoda się zepsuła 😂 i już nie ma słoneczka 😅 jutro histero, a jeszcze trochę plamię po @, mam nadzieję, że do jutra przejdzie 🤔
Ja mam plan taki, że może się gdzieś przejedziemy na jakiś spacer dzisiaj, bo pogoda w miarę, nie ma słońca , ale też nie pada więc ok i wieczorem na kawe do znajomych idziemy.

PMS oczywiście mi towarzyszy, ale da się wytrzymać i o dziwo ... jak nigdy bolą mnie sutki heheh czy to cionsz?😁
Powodzenia jutro na tej histero 🙂

Ale @anyżowe_love chyba nie chodziło o to, że mamusie robią statystyki bo tu wchodzą i piszą tylko, że dziewczyny które dużo się udzielały będąc staraczkami, zaszły w upragnione ciąże i są na wątkach mamusiowych. A nowe mniej się odzywają i nie ma dlatego wielu stron do czytania. Ja tak to zrozumiałam 🙂
Bardzo dobrze zrozumiałaś, o to właśnie mi chodziło, + o rozmowy w roli głownej z 💩😁

Wiesz co, ortopeda kazał ćwiczyć, czekać jak się to będzie rozwijać, operacja to ostateczność, stosuje się to u niewielu pacjentów. Moja babcia ma ten problem od lat, ale u niej nie było takiego nasilenia dolegliwości jak u mnie. Jutro jadę do „mojego” fizjoterapeuty, któremu ufam, pomógł mi w wielu sytuacjach, więc liczę, że może coś poradzi. Na razie z dnia na dzień jest gorzej, więc same ćwiczenia raczej nie pomagają.
Trzymam kciuki, może on coś poradzi na to🙂

@Brownie1992 ja też się podle czułam w pierwszym cyklu stymulacji, a później było już coraz lepiej. Organizm ogarnął co się dzieje 😉 Mam nadzieję, że nie sprawdzisz tego na sobie, bo drugi cykl stymulacji nie będzie Ci potrzebny, ale tak dla pocieszenia pisze 😉
O kurde, to ja nie miałam żadnych objawow. Stymulacje mialam raz, teraz cykl przerwy po biochemie i w kolejnym znowu stymulacja od 2dc.

reklama
Do góry