reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
a nawet chciałam napisać, że @anyżowe_love pewnie specjalnie tak enigmatycznie o wiadomym temacie napisała, żeby nie wywoływać Ciebie i Twoich gifow😂😂😂
Ależ skąd 😁 te gify poprawiają mi nastrój🤩
Tak pobocznym tematem,ja uwielbiam Harrego Pottera 😅 akurat oglądałam i tam przecież sami wiemy kim jest Voldemord , a tu ma forum temat sami wiecie jaki to 💩 i wszystko co się z nią wiąże 😆

Jak tam u Was Dziewczęta? Jakie plany na niedzielę?

Ja się znów obudziłam z bólem głowy, myślałam, że wypiję kawę na tarasie, ale jak brałam prysznic pogoda się zepsuła 😂 i już nie ma słoneczka 😅 jutro histero, a jeszcze trochę plamię po @, mam nadzieję, że do jutra przejdzie 🤔
Ja mam plan taki, że może się gdzieś przejedziemy na jakiś spacer dzisiaj, bo pogoda w miarę, nie ma słońca , ale też nie pada więc ok i wieczorem na kawe do znajomych idziemy.

PMS oczywiście mi towarzyszy, ale da się wytrzymać i o dziwo ... jak nigdy bolą mnie sutki heheh czy to cionsz?😁
Powodzenia jutro na tej histero 🙂

Ale @anyżowe_love chyba nie chodziło o to, że mamusie robią statystyki bo tu wchodzą i piszą tylko, że dziewczyny które dużo się udzielały będąc staraczkami, zaszły w upragnione ciąże i są na wątkach mamusiowych. A nowe mniej się odzywają i nie ma dlatego wielu stron do czytania. Ja tak to zrozumiałam 🙂
Bardzo dobrze zrozumiałaś, o to właśnie mi chodziło, + o rozmowy w roli głownej z 💩😁

Wiesz co, ortopeda kazał ćwiczyć, czekać jak się to będzie rozwijać, operacja to ostateczność, stosuje się to u niewielu pacjentów. Moja babcia ma ten problem od lat, ale u niej nie było takiego nasilenia dolegliwości jak u mnie. Jutro jadę do „mojego” fizjoterapeuty, któremu ufam, pomógł mi w wielu sytuacjach, więc liczę, że może coś poradzi. Na razie z dnia na dzień jest gorzej, więc same ćwiczenia raczej nie pomagają.
Trzymam kciuki, może on coś poradzi na to🙂

@Brownie1992 ja też się podle czułam w pierwszym cyklu stymulacji, a później było już coraz lepiej. Organizm ogarnął co się dzieje 😉 Mam nadzieję, że nie sprawdzisz tego na sobie, bo drugi cykl stymulacji nie będzie Ci potrzebny, ale tak dla pocieszenia pisze 😉
O kurde, to ja nie miałam żadnych objawow. Stymulacje mialam raz, teraz cykl przerwy po biochemie i w kolejnym znowu stymulacja od 2dc.

reklama
Do góry