reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny dobrej soboty! :) mam nadzieje, że u Was tak piękna pogoda jak u mnie. Korzystajcie ❤️
Jest pięknie 🌞☀️ gdyby nie alergia tryskałabym energią ale też dolegliwości okołoowulacyjne dają o sobie znać, czuje prawy jajnik, podbrzusze, mam odpowiedni śluz - tylko paseczki lh nie wspolpracują, wartości nadal ledwo poza 0,5 a czas mi się kończy, oby owulacja załapała się na materiał😄😁 co bym zatestować na majówkę mogła.

Załączniki

• Screenshot_20230422_095420_Premom.jpg
    Screenshot_20230422_095420_Premom.jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Jest pięknie 🌞☀️ gdyby nie alergia tryskałabym energią ale też dolegliwości okołoowulacyjne dają o sobie znać, czuje prawy jajnik, podbrzusze, mam odpowiedni śluz - tylko paseczki lh nie wspolpracują, wartości nadal ledwo poza 0,5 a czas mi się kończy, oby owulacja załapała się na materiał😄😁 co bym zatestować na majówkę mogła.
Ten z dzisiaj obiecująco wygląda:) robisz raz dziennie? W dniach spodziewanej owulki? Moze wieczorem bedzie ciemnijsza

Jutro peak jak nic :)

A i pieprzyć algorytm tik toka i instagrama. Mam głównie w wyświetleniach kombinacje śmiesznych filmików dzieci, filmiki z testowania i outfity ciężarnych 🤡
Ja mam na insta same suknie ślubne bo ostatnio polubiłam kilka takich postów z sukniami 😂
Oczywiście przeplatane z filmikami z testowania 🤡

Dziewczyny, czy w sytuacji po stracie gdybyście dostały zielone światło od lekarza na starania, bez konieczności czekania na okres zdecydowałybyście się podjąć próby przed dostaniem okresu po poronieniu? Czy czekalibyście na pierwszy okres, który może przyjść od 3-6tygodni po poronieniu?

Jeżeli czułabym się psychicznie na siłach to na pewno bym się starała od razu :)

Dziewczyny dobrej soboty! :) mam nadzieje, że u Was tak piękna pogoda jak u mnie. Korzystajcie ❤️
wzajemnie!

U nas aż za piękna pogoda, bo sąsiad z domu obok od 8:20 zaczął jakieś głośne prace, głośnym sprzętem, więc obudził mnie i moją migrenę po tym, jak przez dwie godziny próbowałam nie porzygać się po lekach i zasnąć. Myślałam, że pójdę mu wypierdolić. Ludzie nie mają litości, 8:20 nosz kurde, to nie jest moment na odpalanie w ogrodzie wiertarek czy innych karszerow i nawalanie nimi przez godzinę! Zaczęłam więc dzień od wycia i modlitw, by nie przerzygac całego dnia jak wczoraj, ttm bardziej, że ta poranna tabletka to była ostatnia. Na szczęście udało mi się ogarnąć receptę i dojechałam do apteki i stan migrenowy już wygląda optymistycznie. Ludzie nie mają litości, 8:20 w sobotę, no *****!

Edit: a tylko dodam, że to nie są biedni zapracowani ludzie, którzy tylko w sobotę mają czas na prace ogrodowe i należy ich zrozumieć. To jest emeryt, który wczoraj przez 4h nawalał karszerem po podjeździe i wszystkim dookoła, ale wczoraj mimo swojego stanu nie rzucałam mięsem, bo no ma prawo pracować w swoim ogrodzie i dbać o porządek, a to, że ja mam migrenę, to raz że o tym nie wie, a dwa, że go to nie musi obchodzić. Ale ta 8:20 w sobotę już mnie wkurzyła. Jakby nie mógł zacząć chociaż o tej 10.

Ostatnia edycja:
reklama
Robię 2 razy dziennie ale jak wieczorny jest identyczny lub mniejszy to juz nie zawieram go w statystyce. Liczę, że dziś będzie już ten dzień. To pewnie po kryjomu będę sikać od 1.05 😄😁😆
Mozemy miec podobnie owulke, ja licze dzis tez na ciemniejsza kreche, dzis lub jutro, narazie jeszcze bledsza :) oby Tobie sie udalo dzis wieczorem:) 💪💪💪💪

Do góry