królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jest pięknieDziewczyny dobrej soboty!mam nadzieje, że u Was tak piękna pogoda jak u mnie. Korzystajcie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest pięknieDziewczyny dobrej soboty!mam nadzieje, że u Was tak piękna pogoda jak u mnie. Korzystajcie
![]()
Ten z dzisiaj obiecująco wyglądaJest piękniegdyby nie alergia tryskałabym energią ale też dolegliwości okołoowulacyjne dają o sobie znać, czuje prawy jajnik, podbrzusze, mam odpowiedni śluz - tylko paseczki lh nie wspolpracują, wartości nadal ledwo poza 0,5 a czas mi się kończy, oby owulacja załapała się na materiał
co bym zatestować na majówkę mogła.
Robię 2 razy dziennie ale jak wieczorny jest identyczny lub mniejszy to juz nie zawieram go w statystyce. Liczę, że dziś będzie już ten dzień. To pewnie po kryjomu będę sikać od 1.05Ten z dzisiaj obiecująco wyglądarobisz raz dziennie? W dniach spodziewanej owulki? Moze wieczorem bedzie ciemnijsza
Jutro peak jak nicJest piękniegdyby nie alergia tryskałabym energią ale też dolegliwości okołoowulacyjne dają o sobie znać, czuje prawy jajnik, podbrzusze, mam odpowiedni śluz - tylko paseczki lh nie wspolpracują, wartości nadal ledwo poza 0,5 a czas mi się kończy, oby owulacja załapała się na materiał
co bym zatestować na majówkę mogła.
Większe szanse byłyby, gdyby był dziś wieczór. Jutro jeszcze seks i niech się dzieje pozytywnie.Jutro peak jak nic![]()
Ja mam na insta same suknie ślubne bo ostatnio polubiłam kilka takich postów z sukniamiA i pieprzyć algorytm tik toka i instagrama. Mam głównie w wyświetleniach kombinacje śmiesznych filmików dzieci, filmiki z testowania i outfity ciężarnych![]()
To ja mam najlepiej. Mam reklamy lotkaJa mam na insta same suknie ślubne bo ostatnio polubiłam kilka takich postów z sukniami
Oczywiście przeplatane z filmikami z testowania![]()
Dziewczyny, czy w sytuacji po stracie gdybyście dostały zielone światło od lekarza na starania, bez konieczności czekania na okres zdecydowałybyście się podjąć próby przed dostaniem okresu po poronieniu? Czy czekalibyście na pierwszy okres, który może przyjść od 3-6tygodni po poronieniu?
wzajemnie!Dziewczyny dobrej soboty!mam nadzieje, że u Was tak piękna pogoda jak u mnie. Korzystajcie
![]()
Mozemy miec podobnie owulke, ja licze dzis tez na ciemniejsza kreche, dzis lub jutro, narazie jeszcze bledszaRobię 2 razy dziennie ale jak wieczorny jest identyczny lub mniejszy to juz nie zawieram go w statystyce. Liczę, że dziś będzie już ten dzień. To pewnie po kryjomu będę sikać od 1.05![]()