reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ja mam nieregularne cykle, ale jakbym miała brać pd uwagę taki idealny cykl 28 dni z owulacją w 14 cyklu to wyłapałam te ciąże jakieś 7-8dpo :D czyli w 21-22 dniu cyklu :D także testować można nawet tak wcześnie

U mnie okres też powinien być 26.04 ale mam nadzieję, że go nie będzie (jutro powtórka pozytywnej bety)
O a ile dni po owulacji robiłaś betę? :)

reklama
Ja brałam ze 3 miechy ten beta karoten a i e i nic mi to nie dało na skórę🤷‍♀️ jaką miałam taką mam , ale może u Ciebie będzie inaczej.
Ja pierwszy raz dzis tu uslyszałam w aptece kupując coś innego🙃🤭 to sobie tez kupiłam 😄😁 ja ogolnie mam problemu z opalenizną, raczej na brązowo, ale twarz szyja i dekolt czerwone - wrazliwsze. Wypróbuje co mi szkodzi. Ogolnie tak mam zatkany nos, kicham ciągle i mam tak suche usta i twarz, oczy spuchnięte, czerwone i swędzące przez te pyłki i trawy , ze pukam się w czoło, ze niby jak organizm mógłby czuć się gotowy na ciążę w takiej sytuacji 🤔🙄

Ja pierwszy raz dzis tu uslyszałam w aptece kupując coś innego🙃🤭 to sobie tez kupiłam 😄😁 ja ogolnie mam problemu z opalenizną, raczej na brązowo, ale twarz szyja i dekolt czerwone - wrazliwsze. Wypróbuje co mi szkodzi. Ogolnie tak mam zatkany nos, kicham ciągle i mam tak suche usta i twarz, oczy spuchnięte, czerwone i swędzące przez te pyłki i trawy , ze pukam się w czoło, ze niby jaknorganizm mógłby czuć się gotowy na ciążę w takiej sytuacji 🤔🙄
Może właśnie w takiej się odnajdzie 😉

Może właśnie w takiej się odnajdzie 😉
Oby tylko we wlasciwym miejscu, a nie zdezerterował i się uczepił jajowodu jak w zeszlym roku 😄 wtedy tez chodzilam taka zapuchnieta w słonecznych okularach, jak ofiara przemocy wygladałam. Ogolnie w czasie pierwszych uderzeń ciepła , wychodzenie z domu, wietrzenie domu i tlen mi szkodzą 😄😁😅🤣😂

Dziewczyny, czy w sytuacji po stracie gdybyście dostały zielone światło od lekarza na starania, bez konieczności czekania na okres zdecydowałybyście się podjąć próby przed dostaniem okresu po poronieniu? Czy czekalibyście na pierwszy okres, który może przyjść od 3-6tygodni po poronieniu?

Dziewczyny, czy w sytuacji po stracie gdybyście dostały zielone światło od lekarza na starania, bez konieczności czekania na okres zdecydowałybyście się podjąć próby przed dostaniem okresu po poronieniu? Czy czekalibyście na pierwszy okres, który może przyjść od 3-6tygodni po poronieniu?
ja po każdym działałam od razu. Teraźniejsza ciąża jest właśnie z takiego cyklu

Halo dziewczyny!!! Gdzie jesteście... dawać tu jakiś temacik, moj Miły gra w gierki, to ja popijając książęce cherry i chrupiąc cebulowe krazki z chaty, mimo, ze ledwo smak wyczuwam mam mnóstwo czasu na pogaduszki. Wyrywać mi się tu z tych otchłani dołów...głowa do góry, kolejny dzień przed nami, oby przyniósł Nam nowe i lepsze coś.

reklama
Są teorie, że w cyklu bezpośrednio po stracie jest łatwiej zajść, bo organizm „pamięta stan ciąży”.
Nie byłam w takiej sytuacji, ale myślę, że decyzja zależałaby od mojego samopoczucia psychicznego.

Do góry