reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi proszę czy wg tego wykresu można wywnioskować, że była owulacja? Nie biorę pod uwagę wysokich temperatur na początku mierzenia (druga, trzecia, czwarta temp) wtedy źle się czułam, wymiotowałam.
Wg Flo tez podobnie pokazuje 15dc ale czy aby nie za niskie te temperatury? Sama nie wiem, to mój pierwszy cykl z mierzeniem.
Dobrze byloby za 2 dni prog zbadać.

alkohol niektórym bardzo zaburza pomiar. Ja np. nie widzę u siebie różnicy, ale niektórym dziewczynom potrafi mocno wahnąć tempką. Jeżeli chodzi o wstanie i wzięcie tabletki - moim zdaniem też może wpłynąć, szczególnie jeżeli to jakiś ibuprofen albo paracetamol, coś co obniża temperaturę. Najlepiej by było, gdybyś sobie przy tej temperaturze zanotowała, że takie coś miało miejsce
Właśnie wczoraj wjechało whisky, tempka do 36.68 podskoczyla, nie jakos duzo ale wyzej niz poprzednie, a testy owu narazie negatywne, owulka ma byc jutro po jutrze teoretycznie. Tabs to paracetamol.

w poniedziałek mam zamiar popędzić na prog. już mnie to stresuje 😵‍💫
Obserwuj jeszcze temperature. U mnie zrobil sie lepki, potem kremowy, a potem bylo zalanie rozciagliwym w 23 dniu cyklu i po temperaturze i progu bylo widac, ze owulacja się przesunęła do przodu. Z tym, ze u mnie meza nie bylo i seks 6 dni wcześniej nie dał nic.✊✊

reklama
Ja i mąż pracujemy zdalnie i mamy ten komfort że się łapiemy kiedy nam pasuje🤣🤣
Ja za to mam seks dzis, jutro, pojutrze i koniec wyjezdza. A moj prawie peak znowu blady i robi w bambuko, ciekawe czy znowu sie nie przesunie i znowu nici z poczęcia. U mnie 2 na 3 to "styczniaki" i to by mi pasowało 😃 ale plany jedno -- życie drugie🙃🫠
A jednak Edit;
Mimo, ze mocz rozwodniony zrobilam test ponownie i jest juz wartosc 0.69 czyli rośnie 😊🥰

Ostatnia edycja:
Do góry