reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Tak. Kupiłam bilety lotnicze (pierwszy raz tak wcześnie, bo przecież ciąża) już jakoś w grudniu/styczniu i były naprawdę tanie i cieszę się strasznie, że wreszcie coś udało się wcześniej zaplanować, bo nasze wyjazdy do tej pory to jeden wielki spontan. Lądujemy w Podgoricy i pierwsze dni spędzamy w okolicy Dubrownika, Mostar itp., a druga część w okolicy Kotoru w Czarnogórze i morze. Oczywiście wszędzie też wspinaczka ;p bo jak to mówi mój mąż "nawet na pustyni bym znalazła coś do wspinania".

Świetnie! Byliśmy nad Zatoką Kotorską. Coś pięknego. 🥹 Podziwiam i jednocześnie zazdroszczę pasji, kondycji. :D

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi proszę czy wg tego wykresu można wywnioskować, że była owulacja? Nie biorę pod uwagę wysokich temperatur na początku mierzenia (druga, trzecia, czwarta temp) wtedy źle się czułam, wymiotowałam.
Wg Flo tez podobnie pokazuje 15dc ale czy aby nie za niskie te temperatury? Sama nie wiem, to mój pierwszy cykl z mierzeniem.

Wykresy to najlepiej ogarnia @pluto_nova

Hej dziewczyny. Powiedzcie mi proszę czy wg tego wykresu można wywnioskować, że była owulacja? Nie biorę pod uwagę wysokich temperatur na początku mierzenia (druga, trzecia, czwarta temp) wtedy źle się czułam, wymiotowałam.
Wg Flo tez podobnie pokazuje 15dc ale czy aby nie za niskie te temperatury? Sama nie wiem, to mój pierwszy cykl z mierzeniem.
nie było

😖 dziękuje za odp.
jak nie jesteś pewna to sobie przyłóż linię, po owulacji powinny temperatury wzbić się poza nią i się utrzymywać. Dla przykładu nałożyłam takową na swój wykres i Twój. U mnie wyraźnie widać jak oddziela się pierwsza faza od drugiej

Załączniki

• IMG_5494.jpeg
    IMG_5494.jpeg
    62,5 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_5495.jpeg
    IMG_5495.jpeg
    61,7 KB · Wyświetleń: 81
jak nie jesteś pewna to sobie przyłóż linię, po owulacji powinny temperatury wzbić się poza nią i się utrzymywać. Dla przykładu nałożyłam takową na swój wykres i Twój. U mnie wyraźnie widać jak oddziela się pierwsza faza od drugiej
we Flo wyglada to tak. tak coś podejrzewałam ze nie mam owulacji

Załączniki

• IMG_1279.jpeg
    IMG_1279.jpeg
    50,9 KB · Wyświetleń: 69
w trakcie GRANIA?!!! szacun za odwagę ;D

Ja wczoraj byłam treningu, a później ze znajomymi byliśmy w klubie komediowym, ale coś nic mnie nie śmieszyło.

Ja dziś się winka napiję, bo znajomi wpadają, na szczęście bezdzietni i nawet nie planujący ;D uf.
😂zaryzykowałam i niczego nie żałuję😉

Na czym byliście w komediowym? My w ubiegły piątek byliśmy na OneNightStand i wszyscy zgodnie stwierdzili, że to był największy ubaw ze wszystkich naszych wyjść do klubu. Też się uśmiałam. Pytanie czy spektakl był nietrafiony, czy po prostu Tobie się nie udało odgonić smuteczków?🙁

Tacy znajomi to skarb🧡😂

reklama
13 kwietnia był pęcherzyk 14mm. Śluz zrobił się gesty, nieprzejrzysty wiec chyba nici z tego
wiesz, zawsze ten mógł stanąć, a drugi go prześcignie. Już wiele rzeczy widziałam 😂 Ze śluzem to też raz miałam wyrzut, a owulki nie było, potem wyrzut nr 2 kilka dni później i owulacja była 😝 No zobaczymy co z tego będzie

Do góry