reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy temat na ten wątek jeśli nie to dajcie znać.
Pytanie takie, czy macie może coś do polecenia na tworzące się rozstępy .. ?
Kremy, ćwiczenia, sposoby, cokolwiek.
Moje uda, a teraz zauważyłam ze i nawet łydki są w pręgach. :( Mam wrażenie, że z miesiąca na miesiąc jest ich więcej i więcej.
Zbliża się lato a ja się wstydzę swoich nóg 😵‍💫
Martwię się bardzo, że jak zajdę w ciąże problem się pogłębi, nie wiem co robić.

PanTabletka ma stały kod na olini 🙃
Piję wiesiołka po łyżce dziennie, ale tylko do owu

Ostatnio pytałam gina o wiesiołka. Trochę się pośmiała i mówi, że według niej mogę brać choć ona w niego nie wierzy (na sluz) i nie trzeba odstawiać przed owu. 🤔
Innego gina pytalam i powiedział to samo

Ostatnio pytałam gina o wiesiołka. Trochę się pośmiała i mówi, że według niej mogę brać choć ona w niego nie wierzy (na sluz) i nie trzeba odstawiać przed owu. 🤔
Innego gina pytalam i powiedział to samo
Wiem, że trzeba wypić wiaderko, żeby wywołał jakieś realne skurcze, ale mi chodzi o śluz. Clo lubi robić z tym problemy, a mi jak dotąd, udało się ich uniknąć (przynajmniej jest w środku wg lekarza).
Nie biorę po owu też ze względu na spokój ducha ;)

Wiem, że trzeba wypić wiaderko, żeby wywołał jakieś realne skurcze, ale mi chodzi o śluz. Clo lubi robić z tym problemy, a mi jak dotąd, udało się ich uniknąć (przynajmniej jest w środku wg lekarza).
Nie biorę po owu też ze względu na spokój ducha ;)

Rozumiem pewnie pewnie. Chcialam to napisać tak tylko informacyjnie 😀

Łykałam wiesiołek chyba z pół roku jak nie dłużej. Poprawiły mi się włosy, ale śluz nie. Wręcz mam wrażenie, że jest lepiej po jego odstawieniu 🤷‍♀️

reklama
Do góry