Wika.00
Fanka BB :)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha xD u mnie analogicznieKiedy zakończyłaś dyskusje, ale druga strona nie jest pogodzona z tym, że więcej osób zgadza się z Tobą i zakładasz fejkowe konta, ale jesteś mało kreatywna.
Obiecuje, że to mój pierwszy i (przed)ostatni pasywno-agresywny post z mojej strony.
Zobacz załącznik 1517821
U mnie to samoHaha xD u mnie analogicznie
Podejrzewam, że u wszystkich tak to wyglada, którzy opowiedzieli się nie przychylnie do metody „odpuszczania”.Haha xD u mnie analogicznie
ja slyszalam ze trzeba sporo tych tabletek lyknac by byl efekt i lepiej olej z wiesiolka pic po lyzeczce ale to pewnie do weryfikacjiMam ochotę pojeść wiesiołka, wcześniej go stosowałam na skórę i włosy. Brałam taki suplement jak OEPAROL. Co o nim myślicie?
Zobacz załącznik 1517844
hahha ja też tak mam a najlepsze jest to, że niektóre dziewczyny mają funkcję admina i łatwo sprawdzić IPKiedy zakończyłaś dyskusje, ale druga strona nie jest pogodzona z tym, że więcej osób zgadza się z Tobą i zakładasz fejkowe konta, ale jesteś mało kreatywna.
Obiecuje, że to mój pierwszy i (przed)ostatni pasywno-agresywny post z mojej strony.
Zobacz załącznik 1517821
u mnie teżU mnie to samo
hahha ja też tak mam a najlepsze jest to, że niektóre dziewczyny mają funkcję admina i łatwo sprawdzić IP