reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny, jako że jesteście kopalnia wiedzy podpowiedzcie kiedy i jakie badania hormonalne zrobić by sprawdzić co powoduje zawirowania w cyklach.
Nie staram się już o dzieci, ale chciałabym iść do swojego gina już z pakietem badań a nie najpierw wizyta, da mi zalecenia badani i znów wizyta. Wolę tę kasę od razu wydać na badania 🤣

reklama
ja slyszalam ze trzeba sporo tych tabletek lyknac by byl efekt i lepiej olej z wiesiolka pic po lyzeczce ale to pewnie do weryfikacji :)
Zarzuci ktoś jakimś fajnym olejem z wiesiołka w takim razie? ❤️ bardzo ładnie proszę
I co z ta witamina a+e z aliness? To ta w kroplach? I co jeżeli chodzi o witaminę a, na która tak trzeba uważać w ciąży? Czy te krople bierzemy do owulacji i po owulacji stop?

Zarzuci ktoś jakimś fajnym olejem z wiesiołka w takim razie? ❤️ bardzo ładnie proszę
I co z ta witamina a+e z aliness? To ta w kroplach? I co jeżeli chodzi o witaminę a, na która tak trzeba uważać w ciąży? Czy te krople bierzemy do owulacji i po owulacji stop?
ja zamawiam z Olini, troche drogie ale mozna znalezc kody w necie na 10% a jakosc olejow, oliw itd jest naprawde dobra

tez slyszalam ze wit A moze juz w ciazy szkodzic ale podejrzewam ze mozna brac po owulacji bo na progesteron maja dobry wplyw. Wiec jak tylko pojawi sie pozytyw, to odstawic wit A

Ja mam kupiony ten co Ty.
A teraz kończę ten

Załączniki

• bc7536b8-cb45-4f5c-96ae-b11f9542dee1.jpeg
    bc7536b8-cb45-4f5c-96ae-b11f9542dee1.jpeg
    35,2 KB · Wyświetleń: 46
Taki mam.

Załączniki

• IMG_1268.jpeg
    IMG_1268.jpeg
    38,4 KB · Wyświetleń: 32
Ja brałam takiej firmy tylko w kapsułkach. Kiedyś był w hebe. Ma w składzie wit a i e i mi super ratował suchą skórę. A na śluz też działał konkretnie.

Załączniki

• Screenshot_20230419_162845_Super-Pharm.jpg
    Screenshot_20230419_162845_Super-Pharm.jpg
    118,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry