Bolilol
Fanka BB :)
wydaje mi się, że tam pod testem na trzecim zdjęciu jak masz to T to musisz je przesunąć żeby było na wysokości kreski testowejtak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się, że tam pod testem na trzecim zdjęciu jak masz to T to musisz je przesunąć żeby było na wysokości kreski testowejtak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości
Po dodaniu zdjęcia idz dalej i palcem przesuń T na kreskę- w najciemniejszy punkt. Wtedy zalapie.tak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości
ja niestety nie kojarzę, żeby ktoś tu gdzieś na kreskach lub na staraczkach opisywał taką sytuacjęDziewczyny nie daje mi to spokoju.
Miałyście do czynienia z niskim estradiolem pomimo stymulacji? Wiecie czy mozna cos z tym zrobic? Zastanawiam się czy zrobic jeszcze raz to badanie np. we wtorek kiedy powinien miec juz np. 22-23 mm ? Lekarka chce wywowałać @
tak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości
Mi się wydaje że mało kto bada ten estadriol chciałabym coś lepiej doradzić, no ale tyle powiem że u mnie owu były nieraz późno, nie mam pojęcia jaki był estadriol wtedy ale może nie wszystko stracone. Byle jakiejś torbieli nie wyhodować.Dziewczyny nie daje mi to spokoju.
Miałyście do czynienia z niskim estradiolem pomimo stymulacji? Wiecie czy mozna cos z tym zrobic? Zastanawiam się czy zrobic jeszcze raz to badanie np. we wtorek kiedy powinien miec juz np. 22-23 mm ? Lekarka chce wywowałać @
Spróbuj dodać testy w tej zakładce co ci zaznaczyłam to może tam będzie okejZobacz załącznik 1516791
Ja tak miałam przy Horien z Allegro.Trzeba było powiększyć lub pomniejszyć zdjęcie tak, żeby pokrywały się linie kontrolne. C na lini testowej, T na Twoim poziomie LH i max na końcowej linii paska.
Edit i czasem musiałam też przesunąć zdjęcie w lewo, prawo.
I w ciąży jadą do innego kraju na 4 miesiące gdzie być może nie będę mieli możliwości prowadzić ciąży....nie wierzę w to co czytam...szok, rodzice na medal...był już bardzo pijany. najgorsze było to że przyszliśmy jako ostatni więc wszystkie pozostałe osoby które tam były patrzyły tylko na nasze reakcje przy ogłaszania wiadomości
Ah tak w ogóle było to spotkanie pożegnalne tej pary bo wyjeżdżają na 4 miesiące do innego kraju pomieszkać i pracować zdanie. Mieli wyjechać na 6 miesięcy ale po tym jak się dowiedzieli że ciąża to skrócą do 4 i może w tym czasie zrobią jakiś skan jeśli uda im się znaleźć lekarza
Mi się wydaje że mało kto bada ten estadriol chciałabym coś lepiej doradzić, no ale tyle powiem że u mnie owu były nieraz późno, nie mam pojęcia jaki był estadriol wtedy ale może nie wszystko stracone. Byle jakiejś torbieli nie wyhodować.