reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Była aktualizacja - po pierwsze musisz dobrze ustawić test w tym prostokącie, który oni pokazują (i tam mają jak kreski powinny być) mi się wydaje, że u Ciebie jest poza tym prostokątem. A potem ustawić kreski T i C - trzeba je idealnie poprzesuwać
Dzięki dziewczyny! 10 razy napisane i moje szare komórki wreszcie zalapały. Juz zrozumiałam, trzeba przesunać symbol t i c i juz wyznacza wartość, Dziękuję 😍🌈

reklama
No tak właśnie myślę, ze malo kto go sprawdza
Ja miałam zbadany bo pierwszy raz nie miałam śluzu
A estradiol = śluz
I pęcherzyk nic nie wychodował prawdopodobnie w środku
Kolejna wiedza do glowy. Bo dla tego może mi się nie udawać albo tez innym kobietą i trzeba na to zacząć zwracać uwagę
Z tym śluzem zgoda, u mnie niski estradiol i miałam bardzo mało śluzu, właściwie wcale, ale pęcherzyki rosły, owulacje były. Endometrium dobre i zdaniem gin to ma znaczenie. Jak u Ciebie endometrium?

Z tym śluzem zgoda, u mnie niski estradiol i miałam bardzo mało śluzu, właściwie wcale, ale pęcherzyki rosły, owulacje były. Endometrium dobre i zdaniem gin to ma znaczenie. Jak u Ciebie endometrium?

Ale moj pecherzyk tez urosl i nawet moze pęknie ale nic w nim nie będzie, pusto 😞
Endo 8 mm (miewalam wyzsze poprzednio to prawda ale to tez mieści sie w normach).

Część dziewczyny, dołączam do kwietniowych starań, Jestem mamą dwójki chłopców. Od zawsze miałam pragnienie posiadania trójki dzieci.... lekko zostało przygaszone, ale od nowego roku, moje myśli krążą wokół posiadania trzeciego dziecka. Czy mi sie uda? kilka miesięcy temu skonczyłam 36 lat...
Pozdrawiam Staraczki:):)
Polecam na start zapoznać się z 1 postem na 1 stronie https://www.babyboom.pl/forum/temat/w-kwietniu-dobrze-sie-bawimy-to-i-w-ciaze-zachodzimy.124777/

A mi się dzisiaj pierwszy raz w życiu śniło, że wysikałam dwie kreski 😅
Ja mam często ten sen.
A dzisiaj śniło mi się, że z mężem okradaliśmy czyjes mieszkanie 😳🤣
Ja krzyczałam szybciej szybciej, bo zaraz ktoś wejdzie a on strasznie powoli wszystko zabierał 🤣
Nie wiem jakie znaczenie ma taki sen ale obudziłam się cała mokra i zestresowana xD

A właściwie skąd masz pewność, że ten pęcherzyk jest pusty? Jak ginekolog to ustalił?

Po stezeniu estradiolu. Pęcherzyk produkuje estradiol i jezeli go wyprodukuje za mało to nic z tego tak mi tlumaczyla. I przez to sluzu nie ma, a bez niego plemniki sobie nie poradzą.
Poprzednio badalam estradiol i miałam 255 czyli super i potem sobie pękł.
A przy 19mm powinien miec chociaz 160 a nie 69 jak u mnie 😞

reklama
Do góry