reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Trzeba będzie im zadania jakieś dać turbo ważne :D
Teściową to przy garach postawie, ona uwielbia w kuchni - tu sprawa w miarę prosta :) gorzej z teściem, on po operacji biodra i słabo chodzi, raczej siedzi... muszę znaleźć jakiś dobry film historyczny/dokument to go wkręci przed tv :)
Dobrze, że mamy dom... ja to z tych wstydliwych i wydaje mi się że wszystko słychać :D a tak to na pieterku bardziej komfortowo ;)

reklama
Ehh masakra. Współczuje, że musiałaś siedzieć i tego wszystkiego wysłuchiwać. Ten kto rzucił do ciebie takim tekstem musi być idiotą. Nienawidzę tej niesprawiedliwości. 🤬
był już bardzo pijany. najgorsze było to że przyszliśmy jako ostatni więc wszystkie pozostałe osoby które tam były patrzyły tylko na nasze reakcje przy ogłaszania wiadomości

Ah tak w ogóle było to spotkanie pożegnalne tej pary bo wyjeżdżają na 4 miesiące do innego kraju pomieszkać i pracować zdanie. Mieli wyjechać na 6 miesięcy ale po tym jak się dowiedzieli że ciąża to skrócą do 4 i może w tym czasie zrobią jakiś skan jeśli uda im się znaleźć lekarza 😱

był już bardzo pijany. najgorsze było to że przyszliśmy jako ostatni więc wszystkie pozostałe osoby które tam były patrzyły tylko na nasze reakcje przy ogłaszania wiadomości

Ah tak w ogóle było to spotkanie pożegnalne tej pary bo wyjeżdżają na 4 miesiące do innego kraju pomieszkać i pracować zdanie. Mieli wyjechać na 6 miesięcy ale po tym jak się dowiedzieli że ciąża to skrócą do 4 i może w tym czasie zrobią jakiś skan jeśli uda im się znaleźć lekarza 😱

A to widzę, że przyszli rodzice roku. Może im się uda zrobić jakiś skan no hit. To ja w czwartek miałam pobieranie krwi, we wtorek mam lekarza na odbiór wyników w przyszły poniedziałek ginekolog wiec pewnie usg i do tego mamy teraz robić tez hormony wiec kolejne pobieranie krwi a tym może się uda zobaczyć raz dziecko w piątym miesiącu 🤦‍♀️. Dobrze, ze wyjeżdżają przynajmniej nie będziesz musiała na to patrzeć i się denerwować

Wiecie może o co chodzi z premom? Do tej pory z automatu mi ustalał wynik paska lh, teraz od poczatku cyklu coś sie w apce zmieniło i oznacza mi na 0 lub wymusza, zeby samemu ustalic poziom lh. Nie widzę opcji zmiany, zeby to ona ustalała.

Wiecie może o co chodzi z premom? Do tej pory z automatu mi ustalał wynik paska lh, teraz od poczatku cyklu coś sie w apce zmieniło i oznacza mi na 0 lub wymusza, zeby samemu ustalic poziom lh. Nie widzę opcji zmiany, zeby to ona ustalała.

Możesz zrobić screena i pokazać? Kurczę ja mam wszystko normalnie

Załączniki

• 96c407c2-0e14-4806-8824-4fd27bc13882.jpeg
    96c407c2-0e14-4806-8824-4fd27bc13882.jpeg
    14,8 KB · Wyświetleń: 81
  • ea08c519-aa3c-4709-be35-20be5747f87e.jpeg
    ea08c519-aa3c-4709-be35-20be5747f87e.jpeg
    20,9 KB · Wyświetleń: 86
  • 373c8df7-eeed-4caf-9db9-81f29889e94c.jpeg
    373c8df7-eeed-4caf-9db9-81f29889e94c.jpeg
    20,7 KB · Wyświetleń: 84
reklama
tak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości 🤷‍♀️
Ja tak miałam przy Horien z Allegro.Trzeba było powiększyć lub pomniejszyć zdjęcie tak, żeby pokrywały się linie kontrolne. C na lini testowej, T na Twoim poziomie LH i max na końcowej linii paska.
Edit i czasem musiałam też przesunąć zdjęcie w lewo, prawo.

Do góry