reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Trzeba będzie im zadania jakieś dać turbo ważne :D
Teściową to przy garach postawie, ona uwielbia w kuchni - tu sprawa w miarę prosta :) gorzej z teściem, on po operacji biodra i słabo chodzi, raczej siedzi... muszę znaleźć jakiś dobry film historyczny/dokument to go wkręci przed tv :)
Dobrze, że mamy dom... ja to z tych wstydliwych i wydaje mi się że wszystko słychać :D a tak to na pieterku bardziej komfortowo ;)

reklama
Ehh masakra. Współczuje, że musiałaś siedzieć i tego wszystkiego wysłuchiwać. Ten kto rzucił do ciebie takim tekstem musi być idiotą. Nienawidzę tej niesprawiedliwości. 🤬
był już bardzo pijany. najgorsze było to że przyszliśmy jako ostatni więc wszystkie pozostałe osoby które tam były patrzyły tylko na nasze reakcje przy ogłaszania wiadomości

Ah tak w ogóle było to spotkanie pożegnalne tej pary bo wyjeżdżają na 4 miesiące do innego kraju pomieszkać i pracować zdanie. Mieli wyjechać na 6 miesięcy ale po tym jak się dowiedzieli że ciąża to skrócą do 4 i może w tym czasie zrobią jakiś skan jeśli uda im się znaleźć lekarza 😱

był już bardzo pijany. najgorsze było to że przyszliśmy jako ostatni więc wszystkie pozostałe osoby które tam były patrzyły tylko na nasze reakcje przy ogłaszania wiadomości

Ah tak w ogóle było to spotkanie pożegnalne tej pary bo wyjeżdżają na 4 miesiące do innego kraju pomieszkać i pracować zdanie. Mieli wyjechać na 6 miesięcy ale po tym jak się dowiedzieli że ciąża to skrócą do 4 i może w tym czasie zrobią jakiś skan jeśli uda im się znaleźć lekarza 😱

A to widzę, że przyszli rodzice roku. Może im się uda zrobić jakiś skan no hit. To ja w czwartek miałam pobieranie krwi, we wtorek mam lekarza na odbiór wyników w przyszły poniedziałek ginekolog wiec pewnie usg i do tego mamy teraz robić tez hormony wiec kolejne pobieranie krwi a tym może się uda zobaczyć raz dziecko w piątym miesiącu 🤦‍♀️. Dobrze, ze wyjeżdżają przynajmniej nie będziesz musiała na to patrzeć i się denerwować

Wiecie może o co chodzi z premom? Do tej pory z automatu mi ustalał wynik paska lh, teraz od poczatku cyklu coś sie w apce zmieniło i oznacza mi na 0 lub wymusza, zeby samemu ustalic poziom lh. Nie widzę opcji zmiany, zeby to ona ustalała.

Wiecie może o co chodzi z premom? Do tej pory z automatu mi ustalał wynik paska lh, teraz od poczatku cyklu coś sie w apce zmieniło i oznacza mi na 0 lub wymusza, zeby samemu ustalic poziom lh. Nie widzę opcji zmiany, zeby to ona ustalała.

Możesz zrobić screena i pokazać? Kurczę ja mam wszystko normalnie

Załączniki

• 96c407c2-0e14-4806-8824-4fd27bc13882.jpeg
    96c407c2-0e14-4806-8824-4fd27bc13882.jpeg
    14,8 KB · Wyświetleń: 86
  • ea08c519-aa3c-4709-be35-20be5747f87e.jpeg
    ea08c519-aa3c-4709-be35-20be5747f87e.jpeg
    20,9 KB · Wyświetleń: 89
  • 373c8df7-eeed-4caf-9db9-81f29889e94c.jpeg
    373c8df7-eeed-4caf-9db9-81f29889e94c.jpeg
    20,7 KB · Wyświetleń: 88
reklama
tak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości 🤷‍♀️
Ja tak miałam przy Horien z Allegro.Trzeba było powiększyć lub pomniejszyć zdjęcie tak, żeby pokrywały się linie kontrolne. C na lini testowej, T na Twoim poziomie LH i max na końcowej linii paska.
Edit i czasem musiałam też przesunąć zdjęcie w lewo, prawo.

Do góry