olka11135
Fanka BB :)
mój mózg ma chyba też weekend wiec dopytam czy dobrze rozumiem - zagnieżdżanie może być tak szybko? Myślałam że zazwyczaj to jest jakoś 6dpo około
Nie.
Zagnieżdżenie jest 6-12 dpo. Ale oczekuje się by to było max. 10dpo
Ja wiem tylko tyle, że 1 kwietnia na USG miałam totalnie zero dominujących pęcherzyków - to był mój 13dc. Największe miały 3mm. Według aplikacji która jak wiemy może sobie głosić co chce owulację powinnam mieć w 22dc czyli poniedziałek 10.04 robiłam owulaki, tego dnia oznaczyło mi pik, z tym, że w przednim cyklu miałam tak, że ten mega mocny pik miałam w dniu owulacji. To się też zgadzało ze śluzem który miałam płodny jakoś w piątek i sobotę a w niedzielę się zaczął kończyć ... tylko że w środę znowu się pojawił, zaczął mnie boleć brzuch i w sumie mi się to utrzymuje wszystko. Nie sądzę, aby to było zagnieżdżenie. Myślę, ze to nie ma związku z niczym xD w każdym razie z powodów osobistych nie dotarłam już na żadne USG wiec nie wiem na 100% kiedy była owulacja.
U nas ostatnio mało seksu więc patrząc na to to mogę być zarówno 7dpo jak i 1dpo. No ale zrobię sobie proga we wtorek i w czwartek to zobaczę czy urósł czy spadł. A okres pokaże mi kiedy ta owulacja ostatecznie była