Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamulaj tyle ile potrzebujesz!W sumie dobrze się stało bo ja byłam dzisiaj rano w takim dole że dobrze że nie mogłam Wam tu zamulać
Ale już wszystko dobrze? Czy radość, że forum wróciło sprawiła, że wszystkie problemy odeszły na bok?W sumie dobrze się stało bo ja byłam dzisiaj rano w takim dole że dobrze że nie mogłam Wam tu zamulać
Oj tam jesteśmy też po to , żeby nastawić swój rękaw do wypłakania , jak przychodzą gorsze momentyW sumie dobrze się stało bo ja byłam dzisiaj rano w takim dole że dobrze że nie mogłam Wam tu zamulać
doliczyłam się że dosłownie wszyscy kuzyni mojego męża ktorzy mają dziecko/czekają na dziecko zaszli miesiąc po ślubie wiec po prostu doszłam do wniosku że to na pewno dupa prawda że ma się rok i już u nas nie zaskoczyzamulaj tyle ile potrzebujesz!
ja już zaczęłam kombinować kogo mam na IG, kogo na poczcie, jak odtworzyć własnymi siłami naszą siatkę kontaktów gdyby umarło na amenCo tu się dzisiaj odwaliło na tym forum! Już myślałam, że Was straciłam na zawsze!
kurde całe szczęście jest te forum tyle empatycznych osób z idealnym dla mnie poczuciem humoru nigdy nie miałam szczęścia w realu spotkaćOj tam jesteśmy też po to , żeby nastawić swój rękaw do wypłakania , jak przychodzą gorsze momenty