Wszyskich też ?Wszystko!
Wyobraziłam sobie, jak na przełomie maja i czerwca przyjdą do Ciebie potencjalni klienci, a Ty do nich poważnym tonem: „Przepraszam, jestem zmuszona na Państwa nasikać.”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszyskich też ?Wszystko!
jeżeli obsikanie ich da mi dwie kreski - nie zawaham sięWszyskich też ?
Wyobraziłam sobie, jak na przełomie maja i czerwca przyjdą do Ciebie potencjalni klienci, a Ty do nich poważnym tonem: „Przepraszam, jestem zmuszona na Państwa nasikać.”
Wiesz co starania to był pikuś. Zachodziłam od razu ale serduszko zatrzymywalo się na 8-9 tyg. Jestem po 3 poronieniach. Ostatni zabieg w październiku w 10tyg nie wie czemu tak się dzieje ... Jedyne co dołożył to sterydMiałaś wyniki immunologii ok? Jak długo się staracie? Wiem, że niektórzy lekarze przy krótkich staraniach i dobrych wynikach po prostu nie szukają dalej, co zresztą jest dość sensowne, moim zdaniem. Jeśli nie ma żadnych nieprawidłowości to nie jest powiedziane, że udaje się w kilka miesięcy.
Pani w rejestracji zapytała czy chcemy przyjechać na godzinę 15 czy 15:20 więc wychodzi na to że 20 minut trwa jedna wizyta, nie wiem dlaczego tak krótko..20 minut, dlaczego tylko tyle?
Noo, ja nawet w akcie desperacji pobrałam aplikację Ale też nie działałaTo Wam też zacięło? Już miałam zawał jak od rana próbowałam się tu dostać z marnym skutkiem ja dobrze Was widzieć
Ja restartowalam telefon dwa razy i jęczałam do Starego, że forum mi zabraliNoo, ja nawet w akcie desperacji pobrałam aplikację Ale też nie działała