Dolvit
Fanka BB :)
Mój cykl trwa zazwyczaj 30-32 dni...Ja mam zawsze w okolicach 20-22dc. Bez stymulacji, cykle 34-36 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój cykl trwa zazwyczaj 30-32 dni...Ja mam zawsze w okolicach 20-22dc. Bez stymulacji, cykle 34-36 dni.
ja mogę powiedzieć tylko co czytałam i nam androlog mówił - mogą być one przyczyną złych wyników nasienia. Jeżeli wyniki są złe, to konieczne staje się ich zoperowanie i już 3 miesiące po operacji powinna być widoczna znaczna poprawa. Lekarz nic mężowi nie mówił o konieczności operacji? Bo jeśli nie, to może takie małe nie mają większego znaczenia - pewnie zobaczycie to już po wynikach, kiedy będą?Pochwalę się. Wyrobiliśmy się w czasie. Mąż zrobił usg jąder, które uwidoczniły według lekarza "malutkie" żylaki powrózka. Szkoda tylko, że nie przyszło mu do głowy zapytać czy takie małe mogą wpływać znacząco na płodność. Dziś był na badaniu nasienia. Czekamy na wyniki. Na szczęście udało się przed pikiem, także po powrocie do domu poprawił, coby nie przegapić jajeczka.
Czy Wasi partnerzy mają jakieś "doświadczenie" z żylakami powrózka nasiennego?
@Paxa Twój mąż chyba?Pochwalę się. Wyrobiliśmy się w czasie. Mąż zrobił usg jąder, które uwidoczniły według lekarza "malutkie" żylaki powrózka. Szkoda tylko, że nie przyszło mu do głowy zapytać czy takie małe mogą wpływać znacząco na płodność. Dziś był na badaniu nasienia. Czekamy na wyniki. Na szczęście udało się przed pikiem, także po powrocie do domu poprawił, coby nie przegapić jajeczka.
Czy Wasi partnerzy mają jakieś "doświadczenie" z żylakami powrózka nasiennego?
ja mogę powiedzieć tylko co czytałam i nam androlog mówił - mogą być one przyczyną złych wyników nasienia. Jeżeli wyniki są złe, to konieczne staje się ich zoperowanie i już 3 miesiące po operacji powinna być widoczna znaczna poprawa. Lekarz nic mężowi nie mówił o konieczności operacji? Bo jeśli nie, to może takie małe nie mają większego znaczenia - pewnie zobaczycie to już po wynikach, kiedy będą?
to bym była dobrej myśli w takim przypadku! Jak będziesz miała wyniki, to koniecznie daj znać jak wyszłySłowem na temat operacji nie wspomniał, więc mam nadzieję, że rzeczywiście są małe. Wyniki miały być po dwóch godzinach przy odbiorze osobistym, ale z racji tego, że pojechał do pracy musi się to odbyć drogą mailową, więc może być z opóźnieniem.
Ja też tak czytałam. Na staraczkach była dziewczyna, której mąż miał operację. Musiałabyś odszukać bo to nie było jakoś mocno wstecz od ostatnich postów.ja mogę powiedzieć tylko co czytałam i nam androlog mówił - mogą być one przyczyną złych wyników nasienia. Jeżeli wyniki są złe, to konieczne staje się ich zoperowanie i już 3 miesiące po operacji powinna być widoczna znaczna poprawa. Lekarz nic mężowi nie mówił o konieczności operacji? Bo jeśli nie, to może takie małe nie mają większego znaczenia - pewnie zobaczycie to już po wynikach, kiedy będą?
generalnie żylaki to nie jest dramat. Nie, stój, inaczej. Jest to coś, co można naprawić - oczywiście mogą być dramatem dla kogoś, kto chciałby bezproblemowo i bez chodzenia po lekarzach zajść w ciążę (czyli my wszystkie). Ale to jest znany wróg, którego da się pozbyć i jeżeli nie ma innych problemów, to wyniki nasienia powinny pięknie poszybować w górę po ich zoperowaniu.Ja też tak czytałam. Na staraczkach była dziewczyna, której mąż miał operację. Musiałabyś odszukać bo to nie było jakoś mocno wstecz od ostatnich postów.
I cyk z chrztu impreza przeradza się w ospa partyLepiej mieć jedna w zapasie na wypadek gdyby się dowiedziało dwa dni przed chrztem, ze matka chrzestna ma dziecko z ospą (tru story)
Nie. Cyk na szybko trzeba szukac zastępczej matki chrzestnejI cyk z chrztu impreza przeradza się w ospa party