reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
A czy zauważyłyście u Waszych partnerów poprawę w wynikach albo w zachowaniu (np. więcej energii) przy kuracji Fertilman+? Cena trochę odstrasza, ale jeśli jest skuteczny, to z chęcią kupię, mój mąż to lekoman ;), więc 4 tabletki dziennie go nie przerażą.

Ogolnie nie jest źle. Mój miał podobne wyniki. PH też 8,6 i ruch poniżej normy. Lekarz powiedział, że nie ma tragedii, że dobrze wyglada (jest szczupły i dobzre zbudowany). Z tym, że u nas liczba była 120 mln. Zalecenia - zdrowy tryb życia.

Dzięki. Mój właśnie prowadzi zdrowy tryb życia. Żadnych używek, regularnie uprawia sport. Dieta może ciut do poprawy, ale to jakieś drobiazgi raczej. Właśnie zerkałam już przed chwilą na FertilMan Plus. :)

A czy zauważyłyście u Waszych partnerów poprawę w wynikach albo w zachowaniu (np. więcej energii) przy kuracji Fertilman+? Cena trochę odstrasza, ale jeśli jest skuteczny, to z chęcią kupię, mój mąż to lekoman ;), więc 4 tabletki dziennie go nie przerażą.
Moj tez, co mu dam to łyka :D ale zmian nie zauwyażyłam. A jak z poprawą nasienia to nie wiemy, bo nie powtarzaliśmy wyników

reklama
Mi się wydaje, że mój mąż ma więcej energii, ale bierze tez witaminy dla osób ćwiczących. Po drugie zaczął brać na przełomie zima/wiosną. I poprawa samopoczucia tez może być związana z lepszą pogoda. Ciężko uznać właściwie.

Do góry