reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?

Jaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?
Ja to aktualnie uprawiam jedynie spacery i rowering, ale gdybym robiła coś innego to na pewno nie rezygnowałabym z tego, bo i dlaczego?

Oj kawę to by mi było ciężko odstawić;)
Za to zmieniłam w tym miesiącu suple, dostalam paczkę to potestuje.
Jak zajdę będę głosić ze to dzięki nim 🤣🤣🤣
A jakie to suple? Ja mogłabym odstawić i włączyć cokolwiek gdyby dało to gwarancje sukcesu, ale skoro nie daje to mam w******, już i tak te starania są wystarczają trudne 🙃.

A jakie to suple? Ja mogłabym odstawić i włączyć cokolwiek gdyby dało to gwarancje sukcesu, ale skoro nie daje to mam w******, już i tak te starania są wystarczają trudne 🙃.
FertilMe complex for Women z Health Labs.
Rano tabletka, wieczorem saszetka do picia. Poza tym tylko magnez biorę, więc przynajmniej mniej łykania tabsów.

reklama
Biegałam i ostatnio się zastanawiałam, dlaczego nie robię postępów i szybko się męczę. Okazało się, że jestem w ciąży. Przestałam biegać 🐷

Do góry