Nasturtium
Fanka BB :)
To w maju będą ciąże z olewczego prądu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta moja raczej zwykła, głównie ciążowa ale ufam jej najbardziej. Jednak równolegle sobie poszłam dwa razy do gina z kliniki, i zaklepalam po jednej wizycie w kolejnych miesiącachA leczysz się u „zwykłej” ginekolog, czy takiej, która zajmuje się niepłodnością?
Ja to aktualnie uprawiam jedynie spacery i rowering, ale gdybym robiła coś innego to na pewno nie rezygnowałabym z tego, bo i dlaczego?Jaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?
A jakie to suple? Ja mogłabym odstawić i włączyć cokolwiek gdyby dało to gwarancje sukcesu, ale skoro nie daje to mam w******, już i tak te starania są wystarczają trudne .Oj kawę to by mi było ciężko odstawić
Za to zmieniłam w tym miesiącu suple, dostalam paczkę to potestuje.
Jak zajdę będę głosić ze to dzięki nim
FertilMe complex for Women z Health Labs.A jakie to suple? Ja mogłabym odstawić i włączyć cokolwiek gdyby dało to gwarancje sukcesu, ale skoro nie daje to mam w******, już i tak te starania są wystarczają trudne .
Biegałam i ostatnio się zastanawiałam, dlaczego nie robię postępów i szybko się męczę. Okazało się, że jestem w ciąży. Przestałam biegaćJaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?