Avy
Fanka BB :)
Skoro boli to znaczy, że rosną pęcherzyki To taki dobry bólPisalam Wam wczoraj ze mnie jajnik nawala.
Dzisiaj to mnie dopiero kurna boli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro boli to znaczy, że rosną pęcherzyki To taki dobry bólPisalam Wam wczoraj ze mnie jajnik nawala.
Ma skubaniec juz pęknąć a nie rosnąćSkoro boli to znaczy, że rosną pęcherzyki To taki dobry ból
Ale on jeszcze troszkę potrzebuje Tyci tyciMa skubaniec juz pęknąć a nie rosnąć
Bylam na trzonie w środku dnia już ♀Ale on jeszcze troszkę potrzebuje Tyci tyci
Idź na trzona a nie narzekasz
Czyli wszystko dopilnowane Teraz czas przemawiać do pęcherzyka i plemników - mowa motywacyjnaBylam na trzonie w środku dnia już ♀
Az zarzucę moim ulubionymCzyli wszystko dopilnowane Teraz czas przemawiać do pęcherzyka i plemników - mowa motywacyjna
A może być polski fryzjer w katanie? Daj żyć, wiosna idziemożna, ale musisz znaleźć japońskiego fryzjera który obcina włosy mieczem samurajskim/kataną
Mnie dzisiaj zaczął , a płodny śluz się pokazał więc wiadomo o co chodzi, pęcherzyk rośnie i daje znać o sobie.Pisalam Wam wczoraj ze mnie jajnik nawala.
Bo pewnie zależy kto dofinansowuje. Jak samorząd województwa to program obejmuje całe województwo. Jak samorząd gminny to tylko obszar gminny. Zależy z czyjego budżetu idzie kasa. A co do leczenia palaczy czy alkoholików za publiczne pieniądze: no przecież te osoby leżą w publicznych szpitalach. Często korzystają z dofinansowania dla stowarzyszeń, które działają w gminach. Mają z tego dofinansowanie do leków, warsztaty, grupy wsparcia. Pewnie i pobyt w ośrodkach na NFZ jak się takiej osobie uda załapać też jest finansowany z publicznych pieniędzy.U nas w Wielkopolsce dofinansowanie jest dla wszystkich mieszkańców województwa a nie tylko mieszkańców Poznania. Ale chyba w pozostałych województwach tak nie jest. W wlkp. nie znalazłam informacji o ilości par, które rocznie dostają dofinansowanie. Ale w mieście Krakowie jest ich 360, więc to chyba całkiem spoko ilość.
Co do palaczy i alkoholików to z leczeniem palenia za pieniądze publiczne się nie spotkałam, ale z alkoholikami to już chyba lepiej zamknąć ich na oddziale zamkniętym i spróbować leczyć niż mieliby wałęsać się po ulicach i na nich umierać.