reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Lol ja mam Ci nie mówić, co masz robić, ale Ty mi tak 🤡

Oczywiście, że tak, ale nikt też nikogo do wątku nie zmusza przecież :) nie bardzo wiem jak sobie z @Lauritaa wyobrażacie prowadzenie wątku kreskowego w momencie kiedy nie możesz zapytać testujących o wyniki ich testu 🤡

Bo może nie zauważyłyście, ale w waszej przepychane umyka pytanie o testujące. No ale to teraz zawsz wątek, królowych dram które liczą się tylko ze swoimi uczuciami 🤡

A co to ma do rzeczy królowo pszczół bo przeginasz dziewczyno i to grubo
Masz problemy ze sobą i je lecz, a nie wyrzucasz swoje sprawy na forum
Masz prawo do oceniania nie masz wiec moze wypada siedzieć cicho i nie narzucać swojego ja glupim pytaniem
Co to pytanie ma do rzeczy, bo go nie rozumiem?
Ja kończę z Tb od kilku wątkow a Ty dalej ciagniesz i ciagniesz, dlugo tak jeszcze masz zamiar bo nudne to jest. Ale to Twoje hobby
I tak mam prawo mówić za siebie, za to co mnie personalnie dotyczy.
Waszej przepychance? Dobre zarty. Ale się uśmiałam, kto zaczął ten zaczał. I bardzo się zagalopowałas.

reklama
To ja zadam pytanie na rozluźnienie atmosfery 😁 Czy komuś wychodziły dupocienie na paskowych facelle? Ale dupocienie, nie legitny cień jak u @pluto_nova
Ja dostalam zakaz wrzucania testów z cieniami, połcieniami itp itd bez zrobienia wcześniej bety, okrzyknięta królową kresek. Ale i tak odpowiem - mialam na facelle paskowym taką kreseczkę, że dziewczyny zgodniem chórem powiedziały marsz na betę, zrobilam- efekt <0,1

Masz prawo do oceniania nie masz wiec moze wypada siedzieć cicho i nie narzucać swojego ja glupim pytaniem
Ja kończę z Tb od kilku wątkow a Ty dalej ciagniesz i ciagniesz, dlugo tak jeszcze masz zamiar bo nudne to jest. Ale to Twoje hobby
Waszej przepychance? Dobre zarty. Ale się uśmiałam, kto zaczął ten zaczał. I bardzo się zagalopowałas.

W sumie nie spodziewałam się od Ciebie nic mądrzejszego niż wyzwania od chorób psychicznych
Serio idź się lecz? I kto tu kogo obraża 🤡

To samo chciałam napisać na temat przepychanki 😂😂😂, ale jak to mojej?. ..

O ile w cudze przepychanki się nie wtrącam to teraz ty przeginasz pałę pisząc komuś by się leczył.
Fakt, uważam, że Olka trochę za ostro zareagowała (choć miała prawo wyrazić własne zdanie) ale teraz to już żenada wyszła a nie dyskusja zwłaszcza, że piszesz że już z kimś skończyłaś, a jak widać, dalej bawisz się w przepychanki i sama ciągniesz temat.

A miałaś już na nich fałszywe kreski? Bo wiesz ja np. nigdy nie miałam fejkowej kreski więc uznaję, że dla mnie są spoko
nie, ale ja na żadnym nie miałam fejkowej kreski, w sensie nigdy nie miałam takiej kreski, która by wyglądała na legitną. Zawsze tylko dupocienie, ale pewnie na nieobsikanym teście też jakiś bym wypatrzyła, gdybym się uparła 😂

reklama
nie, ale ja na żadnym nie miałam fejkowej kreski, w sensie nigdy nie miałam takiej kreski, która by wyglądała na legitną. Zawsze tylko dupocienie, ale pewnie na nieobsikanym teście też jakiś bym wypatrzyła, gdybym się uparła 😂

A no to ja nie - u mnie jak biel, to biel.
Jak chujocień to ciąża :)

Do góry