reklama
Lauritaa
Moderator
O ile w cudze przepychanki się nie wtrącam to teraz ty przeginasz pałę pisząc komuś by się leczył.
Fakt, uważam, że Olka trochę za ostro zareagowała (choć miała prawo wyrazić własne zdanie) ale teraz to już żenada wyszła a nie dyskusja zwłaszcza, że piszesz że już z kimś skończyłaś, a jak widać, dalej bawisz się w przepychanki i sama ciągniesz temat.
Ja bawię? Ale ja nie odnoszę się nigdy do jej postow (moze sporadycznie) bo wiem jak to się skonczy a to ona wczoraj zaczela i dalej ciagnie i nie umie odpuścić....jak mnie przywoluje to mam milczeć
Nie mam sobie nic do zarzucenia, odpycham atak
AnnMar88
Moderator
Dodam tylko, że zgadzam się odnośnie różnicy w posiadaniu lub nie dziecka. Jednak ta grupa na forum jest chyba skierowana do obu tych kobiet, które starają się o dziecko. Nie tylko dla tych, które jeszcze nie mają dziecka. Żadna ze wspomnianych kobiet nie powinna być strofowana, bo wypowiada swoje odczucia (nie obraża innych). Patrzenie na każdy wpis, czy przypadkiem nie napisałam słowa które potencjalnie urazi długoletnią, bezdzietną staraczkę jest w mojej opnii niewykonalne, bo każda zinterpretuje według siebie.Ale nikt tu nikogo nie podzielił po prostu jest RÓŻNICA po między posiadaniem dziecka, a nie posiadaniem.
Myślę, że wiele dziewczyn nie mających dziecka chętnie zamieni się z Tobą na ten brak wolnego czasu
A teraz oczyśćmy już atmosferę, bo faktycznie slabo się czyta
olka11135
Fanka BB :)
Dodam tylko, że zgadzam się odnośnie różnicy w posiadaniu lub nie dziecka. Jednak ta grupa na forum jest chyba skierowana do obu tych kobiet, które starają się o dziecko. Nie tylko dla tych, które jeszcze nie mają dziecka. Żadna ze wspomnianych kobiet nie powinna być strofowana, bo wypowiada swoje odczucia (nie obraża innych). Patrzenie na każdy wpis, czy przypadkiem nie napisałam słowa które potencjalnie urazi długoletnią, bezdzietną staraczkę jest w mojej opnii niewykonalne, bo każda zinterpretuje według siebie.
A teraz oczyśćmy już atmosferę, bo faktycznie slabo się czyta
Nigdy nie będzie we mnie zgody na wyśmiewanie i szkalowanie chorób psychicznych. Choroby psychiczne nie są śmieszne i zabawne. I o ile wcześniej cała ta dyskusja mnie bawiła - tak teraz tego nie zostawię, bo codziennie ktoś popełnia samobójstwo właśnie przez takie laski, bojąc się szukać pomocy.
Na całe szczęście nikt w internecie nie jest anonimowy
AScarlett
Moderator
Poprawione zostałoja drugą owu miałam prawdopodobnie w środę, a seks był w poniedziałek i mam zamiar trzymać się myśli, że jakiś pływak do niej dożył i tego Ci właśnie życzę!
Mąż postanowił iść na drzemkę, ale mu cosik poprzeszkadzalam
Alexz89
Wali hipokryzją - piszesz, że ona dalej ciągnie temat i nie potrafi odpuścić a sama robisz dokładnie to samo. Słabe w chooooyyy. Nie masz sobie nic do zarzucenia choć piszesz komuś być się leczył? Serio??Ja bawię? Ale ja nie odnoszę się nigdy do jej postow (moze sporadycznie) bo wiem jak to się skonczy a to ona wczoraj zaczela i dalej ciagnie i nie umie odpuścić....jak mnie przywoluje to mam milczeć
Nie mam sobie nic do zarzucenia, odpycham atak
olka11135
Dziewczyny naprawdę już szkoda słów. Dla mnie temat jest już tu na forum już zamknięty. Ponawiam się pytanie, żeby nie umknęło
@Lika612 @krasulkaa @JustynaiM0 @Retka.2022 - proszę o info dotyczące testów, okresów i ciąż
@Lika612 @krasulkaa @JustynaiM0 @Retka.2022 - proszę o info dotyczące testów, okresów i ciąż
Owulacja
Myślisz, że beta HCG odświeża oddech?Tak - tzn. nie mi, ale widziałam całkiem fajną kreskę po płynie listerine
Owulacja
A gdzie test do oceny?to cofam pytanie
reklama
Owulacja
Ale miałaś biedniutkie paznokcieJa odpowiem. Tak, miałam taki cień na facelle