reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
O ile w cudze przepychanki się nie wtrącam to teraz ty przeginasz pałę pisząc komuś by się leczył.
Fakt, uważam, że Olka trochę za ostro zareagowała (choć miała prawo wyrazić własne zdanie) ale teraz to już żenada wyszła a nie dyskusja zwłaszcza, że piszesz że już z kimś skończyłaś, a jak widać, dalej bawisz się w przepychanki i sama ciągniesz temat.

Ja bawię? Ale ja nie odnoszę się nigdy do jej postow (moze sporadycznie) bo wiem jak to się skonczy a to ona wczoraj zaczela i dalej ciagnie i nie umie odpuścić....jak mnie przywoluje to mam milczeć
Nie mam sobie nic do zarzucenia, odpycham atak

Ale nikt tu nikogo nie podzielił po prostu jest RÓŻNICA po między posiadaniem dziecka, a nie posiadaniem.
Myślę, że wiele dziewczyn nie mających dziecka chętnie zamieni się z Tobą na ten brak wolnego czasu
Dodam tylko, że zgadzam się odnośnie różnicy w posiadaniu lub nie dziecka. Jednak ta grupa na forum jest chyba skierowana do obu tych kobiet, które starają się o dziecko. Nie tylko dla tych, które jeszcze nie mają dziecka. Żadna ze wspomnianych kobiet nie powinna być strofowana, bo wypowiada swoje odczucia (nie obraża innych). Patrzenie na każdy wpis, czy przypadkiem nie napisałam słowa które potencjalnie urazi długoletnią, bezdzietną staraczkę jest w mojej opnii niewykonalne, bo każda zinterpretuje według siebie.

A teraz oczyśćmy już atmosferę, bo faktycznie slabo się czyta :)

Dodam tylko, że zgadzam się odnośnie różnicy w posiadaniu lub nie dziecka. Jednak ta grupa na forum jest chyba skierowana do obu tych kobiet, które starają się o dziecko. Nie tylko dla tych, które jeszcze nie mają dziecka. Żadna ze wspomnianych kobiet nie powinna być strofowana, bo wypowiada swoje odczucia (nie obraża innych). Patrzenie na każdy wpis, czy przypadkiem nie napisałam słowa które potencjalnie urazi długoletnią, bezdzietną staraczkę jest w mojej opnii niewykonalne, bo każda zinterpretuje według siebie.

A teraz oczyśćmy już atmosferę, bo faktycznie slabo się czyta :)

Nigdy nie będzie we mnie zgody na wyśmiewanie i szkalowanie chorób psychicznych. Choroby psychiczne nie są śmieszne i zabawne. I o ile wcześniej cała ta dyskusja mnie bawiła - tak teraz tego nie zostawię, bo codziennie ktoś popełnia samobójstwo właśnie przez takie laski, bojąc się szukać pomocy.
Na całe szczęście nikt w internecie nie jest anonimowy

Ja bawię? Ale ja nie odnoszę się nigdy do jej postow (moze sporadycznie) bo wiem jak to się skonczy a to ona wczoraj zaczela i dalej ciagnie i nie umie odpuścić....jak mnie przywoluje to mam milczeć
Nie mam sobie nic do zarzucenia, odpycham atak
Wali hipokryzją - piszesz, że ona dalej ciągnie temat i nie potrafi odpuścić a sama robisz dokładnie to samo. Słabe w chooooyyy. Nie masz sobie nic do zarzucenia choć piszesz komuś być się leczył? Serio??🤦‍♀️

reklama
Do góry