olka11135
Fanka BB :)
Myślisz, że beta HCG odświeża oddech?
Ha ha może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz, że beta HCG odświeża oddech?
Wali hipokryzją - piszesz, że ona dalej ciągnie temat i nie potrafi odpuścić a sama robisz dokładnie to samo. Słabe w chooooyyy. Nie masz sobie nic do zarzucenia choć piszesz komuś być się leczył? Serio??
Na razie cisza ale robiłam wczoraj testy i bialoDziewczyny naprawdę już szkoda słów. Dla mnie temat jest już tu na forum już zamknięty. Ponawiam się pytanie, żeby nie umknęło
@Lika612 @krasulkaa @JustynaiM0 @Retka.2022 - proszę o info dotyczące testów, okresów i ciąż
Ale to do mnie na pewno? Wolę sie upewnić, zanim odpisze konkretniej.Nigdy nie będzie we mnie zgody na wyśmiewanie i szkalowanie chorób psychicznych. Choroby psychiczne nie są śmieszne i zabawne. I o ile wcześniej cała ta dyskusja mnie bawiła - tak teraz tego nie zostawię, bo codziennie ktoś popełnia samobójstwo właśnie przez takie laski, bojąc się szukać pomocy.
Na całe szczęście nikt w internecie nie jest anonimowy
jeśli mówisz o dyskusji ze mną to ja tylko mówiłam o wrzucaniu cieni wtedy kiedy jest to niemożliwe czyli zaraz po owulacji. Bo od 8dpo wszystkie cienie są możliwe ale nie 1dpoJa dostalam zakaz wrzucania testów z cieniami, połcieniami itp itd bez zrobienia wcześniej bety, okrzyknięta królową kresek. Ale i tak odpowiem - mialam na facelle paskowym taką kreseczkę, że dziewczyny zgodniem chórem powiedziały marsz na betę, zrobilam- efekt <0,1
ciężko jest zrobić zdjęcie wytworowi wyobraźniA gdzie test do oceny?
Ejj, ale wrocisz?Idę stąd bo jest niemiło
Owszem tak probowalam sprawdzić wiarygodność zalanego plastikowego z paskowymTo ja zadam pytanie na rozluźnienie atmosfery Czy komuś wychodziły dupocienie na paskowych facelle? Ale dupocienie, nie legitny cień jak u @pluto_nova
dawaj, a nie pitoliszciężko jest zrobić zdjęcie wytworowi wyobraźni