reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Wali hipokryzją - piszesz, że ona dalej ciągnie temat i nie potrafi odpuścić a sama robisz dokładnie to samo. Słabe w chooooyyy. Nie masz sobie nic do zarzucenia choć piszesz komuś być się leczył? Serio??🤦‍♀️

Ale to bylo proste.....wiedziałam na 100% ze sie tego doczepicie ale liczylam, ze moze jednak nie
Ahhh jakie trzeba miec nudne zycie aby sie tak czepiać.
A ty jestes mega jednostronna ale masz prawo
Gdzie bylas jak Toja "kolezaneczka" obrażała black_angel, nie bede cytowac kto chce to wie. A teraz jednak sie udzielasz. Obiektywne ? Nie , słabe
Masz swoje oosby i je wybierasz
A takie osoby jak ja, które nie siedzą cicho są nie wygodne
Jak mam zakonczyc temat jak co chwilę ktos cos pisze?
A gdzie napisalam, ze chora psychicznie? Proszę o cytat, a nie znowu nadinterpretacje, aby byla wieksza drama część 2.

Nigdy nie będzie we mnie zgody na wyśmiewanie i szkalowanie chorób psychicznych. Choroby psychiczne nie są śmieszne i zabawne. I o ile wcześniej cała ta dyskusja mnie bawiła - tak teraz tego nie zostawię, bo codziennie ktoś popełnia samobójstwo właśnie przez takie laski, bojąc się szukać pomocy.
Na całe szczęście nikt w internecie nie jest anonimowy
Ale to do mnie na pewno? Wolę sie upewnić, zanim odpisze konkretniej.
Odniosłam sie do wcześniejszego wpisu o roznicy w posiadaniu dzieci, nic wiecej.

Ja dostalam zakaz wrzucania testów z cieniami, połcieniami itp itd bez zrobienia wcześniej bety, okrzyknięta królową kresek. Ale i tak odpowiem - mialam na facelle paskowym taką kreseczkę, że dziewczyny zgodniem chórem powiedziały marsz na betę, zrobilam- efekt <0,1
jeśli mówisz o dyskusji ze mną to ja tylko mówiłam o wrzucaniu cieni wtedy kiedy jest to niemożliwe czyli zaraz po owulacji. Bo od 8dpo wszystkie cienie są możliwe ale nie 1dpo :)

reklama
Do góry