reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Wali hipokryzją - piszesz, że ona dalej ciągnie temat i nie potrafi odpuścić a sama robisz dokładnie to samo. Słabe w chooooyyy. Nie masz sobie nic do zarzucenia choć piszesz komuś być się leczył? Serio??🤦‍♀️

Ale to bylo proste.....wiedziałam na 100% ze sie tego doczepicie ale liczylam, ze moze jednak nie
Ahhh jakie trzeba miec nudne zycie aby sie tak czepiać.
A ty jestes mega jednostronna ale masz prawo
Gdzie bylas jak Toja "kolezaneczka" obrażała black_angel, nie bede cytowac kto chce to wie. A teraz jednak sie udzielasz. Obiektywne ? Nie , słabe
Masz swoje oosby i je wybierasz
A takie osoby jak ja, które nie siedzą cicho są nie wygodne
Jak mam zakonczyc temat jak co chwilę ktos cos pisze?
A gdzie napisalam, ze chora psychicznie? Proszę o cytat, a nie znowu nadinterpretacje, aby byla wieksza drama część 2.

Nigdy nie będzie we mnie zgody na wyśmiewanie i szkalowanie chorób psychicznych. Choroby psychiczne nie są śmieszne i zabawne. I o ile wcześniej cała ta dyskusja mnie bawiła - tak teraz tego nie zostawię, bo codziennie ktoś popełnia samobójstwo właśnie przez takie laski, bojąc się szukać pomocy.
Na całe szczęście nikt w internecie nie jest anonimowy
Ale to do mnie na pewno? Wolę sie upewnić, zanim odpisze konkretniej.
Odniosłam sie do wcześniejszego wpisu o roznicy w posiadaniu dzieci, nic wiecej.

Ja dostalam zakaz wrzucania testów z cieniami, połcieniami itp itd bez zrobienia wcześniej bety, okrzyknięta królową kresek. Ale i tak odpowiem - mialam na facelle paskowym taką kreseczkę, że dziewczyny zgodniem chórem powiedziały marsz na betę, zrobilam- efekt <0,1
jeśli mówisz o dyskusji ze mną to ja tylko mówiłam o wrzucaniu cieni wtedy kiedy jest to niemożliwe czyli zaraz po owulacji. Bo od 8dpo wszystkie cienie są możliwe ale nie 1dpo :)

reklama
Do góry