reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Mi jakoś po wczorajszym progesteronie gdzieś nadzieja spadła :D wydaje mi się za niski
nie chce rozbudzać nadziei, bo sama nie lubię być na etapie nadziei, wolę być "na pewno się nie uda" i się zaskoczyć, no ale z tym progiem też różnie bywa: jest skokowy, no i jednak był powyżej 3, wiec owu była

reklama
nie chce rozbudzać nadziei, bo sama nie lubię być na etapie nadziei, wolę być "na pewno się nie uda" i się zaskoczyć, no ale z tym progiem też różnie bywa: jest skokowy, no i jednak był powyżej 3, wiec owu była
był 6, ale ogólnie szału nie ma. Mam PCOS i wydaje mi się, że te jajeczka są słabej jakości przez to.

był 6, ale ogólnie szału nie ma. Mam PCOS i wydaje mi się, że te jajeczka są słabej jakości przez to.
Na razie czekamy :) ale spoko, ja też już zaczynam przepracowywać "nie udało się". Jestem 6dpo, mam już wkurwa PMS, cycki nie bolą, więc już zaczynam się oswajać z "nie udalo się", by mniej później bolało

no przecież dostaje candy Acard, Encorton i stardust Clexane! 😂🤣
GIF by Mia Page

Na razie czekamy :) ale spoko, ja też już zaczynam przepracowywać "nie udało się". Jestem 6dpo, mam już wkurwa PMS, cycki nie bolą, więc już zaczynam się oswajać z "nie udalo się", by mniej później bolało
ogólnie tak myślę czy progesteron jest ściśle powiązany z temperaturą? Że po owu jak wyższa temperatura to wyższy progesteron i na odwrót?
Ja mam trochę taki myślenie, że skoro przez rok nie wyszło to czemu miałoby teraz, nie wiem z czego to wynika, być może reakcja obronna..

reklama
Do góry