królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Niech sìę ziarenko rozgaszczaDzień dybry, ja już po zastrzyku, teraz jem śniadanie, żeby móc wrzucić na ruszt Encorton
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech sìę ziarenko rozgaszczaDzień dybry, ja już po zastrzyku, teraz jem śniadanie, żeby móc wrzucić na ruszt Encorton
Trzymam kciuki, żebyś nie dostała ;pkurde Ciekawe. Ja liczę, że dostanę za max 5-6 dni
to jest metalowa kulka, bądź śrut, bo cały czas mówiłam, że mam wykres cyborgaNiech sìę ziarenko rozgaszcza
Nigdy tak nie miałaś?to jest metalowa kulka, bądź śrut, bo cały czas mówiłam, że mam wykres cyborga
ja też na proga jeszcze czekamA ja jeszcze czekam na wyniki ćwiczą moją cierpliwość, serio…
no nie W ogóle jakieś takie niskie te temperatury były… Dzisiaj poszła w góręNigdy tak nie miałaś?
Więc to ten cyklno nie W ogóle jakieś takie niskie te temperatury były… Dzisiaj poszła w górę
Mi jakoś po wczorajszym progesteronie gdzieś nadzieja spadła wydaje mi się za niskiTrzymam kciuki, żebyś nie dostała ;p
Moja ciążowa apka nie widzi nic nienormalnego w lekko brązowym śluzie na początku ciąży wiec czilluj dalej a z betą zrób progaJa dziś przy podcieraniu miałam widoczny lekko brązowy śluz, taka kawa z mlekiem.
Ale nie panikuje, może to przez acard. Chilluje i czekam na jutrzejszy przyrost nie mniej jednak, jakieś słowa otuchy mi się przydadzą