Owulacja
Fanka BB :)
No i ekstra, deszcz wam niestrasznyJuż po robocie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ekstra, deszcz wam niestrasznyJuż po robocie
Niedawno się to zmieniło? Jakoś mi świta że niedawno pisałaś tylko o jednym ale mogę coś mieszać skąd taka zmiana jeśli masz ochotę odpowiadać?Ja z kolei zawsze chciałam jedno, a teraz- chociaż wiem jak marne są szanse- chciałabym conajmniej dwójkę. I wcale się nie cieszę, że tak mi się zmieniło .
Też tak miałam, ogólnie miałam w pracy mega ciężki projekt, dużo delegacji, praca nieraz po 14-15h i ustaliliśmy z mężem że zabieramy się do starań po zakończeniu projektu. A zeszło nam 14 miesięcy do pierwszej ciąży, potem sobie plulam w brodę że można było wcześniej zacząć. Ale kto mógł wiedzieć że to tyle zajmie.Ja jeszcze niedawno w ogóle nie myślałam o dzieciach, w sumie nawet mówiłam, że nie chcę Jestem najmłodsza z rodzeństwa, w dalszej rodzinie też sami starsi ode mnie więc nie miałam nawet okazji żadnymi dziećmi się opiekować nigdy wcześniej. Ale jak moje koleżanki zaczęły rodzić, w bliskim otoczeniu zaczęły pojawiać się bobasy to przepadłam . Teraz mam takie przemyślenia, że w sumie może nawet za późno zaczęliśmy? I żałuję, że nie podjęliśmy decyzji o staraniach trochę wcześniej No ale cóż, ten instynkt się obudził dopiero teraz
Bardziej mnie śmieszy, że akurat poniedziałek wielkanocny, chociaż pewnie będę robić "zerówki" już od soboty. Akurat jak teściu u nas będzieSmoleńsk
Chciałabym żeby moje dziecko miało rodzeństwo, marzy mi się pełen dom. Tak, wcześniej myślałam o jednym i teraz w sumie też będę szczęśliwa z tego co los przyniesie, ale gdybym mogła wybierać to chciałabym dwójkę lub trójkę.Niedawno się to zmieniło? Jakoś mi świta że niedawno pisałaś tylko o jednym ale mogę coś mieszać skąd taka zmiana jeśli masz ochotę odpowiadać?
Może znowu kilka pęcherzyków dominujących..Zaraz sobie wytnę lewy jajnik aż mi niedobrze i słabo
Poczekam aż na aucie zostawi bocian.Może taki że musicie spróbować począć dziecko w samochodzie
Miałaś wyniki immunologii ok? Jak długo się staracie? Wiem, że niektórzy lekarze przy krótkich staraniach i dobrych wynikach po prostu nie szukają dalej, co zresztą jest dość sensowne, moim zdaniem. Jeśli nie ma żadnych nieprawidłowości to nie jest powiedziane, że udaje się w kilka miesięcy.Ja byłam u niego na wizycie z polecenia koleżanki i hmmmm wyszłam taka ani nie zadowolona ani nie zła.. w sumie nie pomógł mi. Stwierdził,że wyniki mam dobre i on nie wie czemu nam się nie udaje. W sumie wizyta to było dla mnie bezsensowne wydanie 300zl...
Jest niedaleko mnie taka ulica, gdzie... sukces gwarantowany ;-)Poczekam aż na aucie zostawi bocian.
Organizujemy staraczkowy wyjazd?Jest niedaleko mnie taka ulica, gdzie... sukces gwarantowany ;-)
Poproszę adres na priv . Przejadę się na google maps.Jest niedaleko mnie taka ulica, gdzie... sukces gwarantowany ;-)