reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej dziewczyny! U mnie pierwsza iui była 21.03 wiec idę na betę 4.4, No chyba, ze okres zaatakuje wcześniej 😱
Dzisiaj 10 dni po wysikalam śnieżnobiały test, tak ze mozliwe ze ta beta to tylko formalność lub nawet strata czasu. Wiec zapisuje się do Was głównie dla poprawienia morale i przejścia przez pierwsze niepowodzenie. Jak to mówią, w kupię raźniej! Życzę jak najwiecej porządnych kresek widocznych nawet z kosmosu oraz wspaniałych przyrostów 💪🏻
Też jestem po pierwszej IUI! Miałam 20.03. Zapisuję się do testowania, ale też myślę, że nic z tego. Dzisiaj robiłam pierwszy test z czułością 25 i nic nie wyszło🤷🏼‍♀️ 14 dni mija 3.04. Powodzenia dziewczyny! Wybaczcie, że odpowiadam na ten post, ale jeszcze wszystkiego nie przeczytałam, a tu mamy podobną sytuację😬

reklama
reklama
Do góry