reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej dziewczyny! U mnie pierwsza iui była 21.03 wiec idę na betę 4.4, No chyba, ze okres zaatakuje wcześniej 😱
Dzisiaj 10 dni po wysikalam śnieżnobiały test, tak ze mozliwe ze ta beta to tylko formalność lub nawet strata czasu. Wiec zapisuje się do Was głównie dla poprawienia morale i przejścia przez pierwsze niepowodzenie. Jak to mówią, w kupię raźniej! Życzę jak najwiecej porządnych kresek widocznych nawet z kosmosu oraz wspaniałych przyrostów 💪🏻
Też jestem po pierwszej IUI! Miałam 20.03. Zapisuję się do testowania, ale też myślę, że nic z tego. Dzisiaj robiłam pierwszy test z czułością 25 i nic nie wyszło🤷🏼‍♀️ 14 dni mija 3.04. Powodzenia dziewczyny! Wybaczcie, że odpowiadam na ten post, ale jeszcze wszystkiego nie przeczytałam, a tu mamy podobną sytuację😬

reklama
reklama
Do góry