reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Witam was już po świętach moje kochane 🥰 @ewm czekam na wynik bety.
Ja sobie wmawiam jakieś chore sytuacje. Przedwczoraj (10 dpo) miałam cały dzień ból brzucha no i oczywiście juz pierwsze skojarzenia że może implantacja. Dzisiaj 12 dpo zrobiłam testy rano na oby dwóch wyszły cienie jak nigdy. Ciężko je uchwycić na zdjęciu. Pewnie to chooyocienie i się nakręcam. Jutro mam dostać okres i się wszystko wyjaśni.

reklama
To jest chyba przygotowywanie głowy na biel i negatyw, jak sobie odpowiednio dobrze wmawiam, ze kolejne dziecko to nie jest najlepsza decyzja, zawód jest trochę mniejszy. Ale w koszyku już są owulaki 🤣🤣🤣 także wiesz 😁🙃😇🤭 i ogólnie u mnie jeszcze grubo przed ovu - 5 dzień cyklu.🤣😂
Heh, znam to zaprzeczenie ;) Po co mi to dziecko w ogóle? Co mi w tym życiu nie pasuje? Standard ;)
My w święta walczyliśmy, bo dzisiaj już 12dc :)

Ja sobie wmawiam jakieś chore sytuacje. Przedwczoraj (10 dpo) miałam cały dzień ból brzucha no i oczywiście juz pierwsze skojarzenia że może implantacja. Dzisiaj 12 dpo zrobiłam testy rano na oby dwóch wyszły cienie jak nigdy. Ciężko je uchwycić na zdjęciu. Pewnie to chooyocienie i się nakręcam. Jutro mam dostać okres i się wszystko wyjaśni.
poka te cienie!

Ciężko, nie ciężko ;) Cykaj te zdjęcia :D

Załączniki

• IMG_1513.jpeg
    IMG_1513.jpeg
    128,3 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Do góry