reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Niestety, nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. Ale zastanów się co to teraz da, że będziesz to analizowała? Przecież tak czy siak czasu nie cofniesz! Ciesz się czasem spędzonym razem ze swoim facetem i nie przejmuj się rzeczami, na które nie masz wpływu :)
no tak masz rację, nie żałuję wczoraj ale.martwie się jak długo może mieć to teraz konsekwencje i czy gdybyśmy jutro, niby w dzień owulacji, znowu trzonowali to czy po wczorajszej kąpieli będą tam same leniuchy. @Bolilol, nasza zastępowa królowo plemników, wiesz może czy jedna kąpiel też już źle wpływa na te "nowe" plemniki które się odbudowują przez 2 dni?

reklama
o nie!!! Jak już ma coś zaszkodzić to stres! :) Więc skupiamy się myślami na miłych chwilach! Nie kombinujemy, czy wyparzyłyśmy plemniki. Jak nasienie jest dobre, to nic nie powinno mu zaszkodzić. No i pamiętaj: wystarczy tylko jeden! :) Pozostaje tylko cieszyć się pikiem i zbliżającymi seksami
dziękuję kochana, tak zrobię choć trochę jednak się boje czy owulacja jednak nie za szybko bo tej kąpieli nas zaskoczyła 🫣

Cześć:) gratuluję pozytywnych testów! ❤️
Jak po świętach? Ja zaczęłam nocka, więc siedzę w pracy. Kurcze miałam robić testy (owu) ale przez pogrzeb i święta zapomniałam 🤦 z resztą byliśmy na wyjeździe. Dziś mam zamiar spr... Będzie 15 dzień cyklu. Mam nadzieję,że nie przeocze...przed wczoraj miałam 32 urodziny... Mam nadzieję,że te najskrytsze marzenia się spełnią ❤️ miłego dnia!
Wszystkiego najlepszego! 🌸 Niech się spełnią wszystkie marzenia ❤️

no tak masz rację, nie żałuję wczoraj ale.martwie się jak długo może mieć to teraz konsekwencje i czy gdybyśmy jutro, niby w dzień owulacji, znowu trzonowali to czy po wczorajszej kąpieli będą tam same leniuchy. @Bolilol, nasza zastępowa królowo plemników, wiesz może czy jedna kąpiel też już źle wpływa na te "nowe" plemniki które się odbudowują przez 2 dni?
nie szukaj wymówek, trzonuj :)

Jak tam po świętach kobietki? Głowa odpoczęła? U mnie bardzo.... 😀
Jeszcze wczoraj na imprezie byliśmy w klubie 😀

Za to ja dziś obudziłam się z myślą, że kolejne dziecko = kolejne nieprzespane noce. I czy aby na pewno tego chcę 😁😁😁 A niby wczoraj był totalny leń i odpoczynek🙃 Dzisiaj za to, sprzątanie pełną parą, jak to się mówi, po co sprzatać gdy spodziewasz się gości, jak posprzątać trzeba, gdy oni wyjadą 🤭😇 pralka i zmywarka już chodzą, niedlugo podłogi odkurzanie i zmywanie. Jak ogarnę i usiądę wtedy poczuje, że odpoczywam. Jeszcze nigdy tak nie mialam, by święta mnie tak wykończyły🙃😁🤣

Za to ja dziś obudziłam się z myślą, że kolejne dziecko = kolejne nieprzespane noce. I czy aby na pewno tego chcę 😁😁😁 A niby wczoraj był totalny leń i odpoczynek🙃 Dzisiaj za to, sprzątanie pełną parą, jak to się mówi, po co sprzatać gdy spodziewasz się gości, jak posprzątać trzeba, gdy oni wyjadą 🤭😇 pralka i zmywarka już chodzą, niedlugo podłogi odkurzanie i zmywanie. Jak ogarnę i usiądę wtedy poczuje, że odpoczywam. Jeszcze nigdy tak nie mialam, by święta mnie tak wykończyły🙃😁🤣
Ej, Ty też szukasz wymówek? 🤣
Ale bym chętnie posprzątała cały dom, ale niestety już w pracy siedzę :(

Witam w poświątecznym czasie i od razu wjeżdżam z pytaniem 🙏 czy jednorazowa kąpiel w wannie też już obniża jakoś plemników?

Miałam być w płodnym ale testy wychodziły blade, śluz jakby nie ten więc myślałam że coś się przesunęło znowu więc wczoraj było "rekreacyjne" trzonowanie po którym oboje posadziliśmy tyłki do wanny w hotelu a dzisiaj rano jeb i peak na owulaku 🤦🏻‍♀️

Czy zabiłam plemniki w sobie? a te co się po wczorajszym seksie zaczęły odbudowywac będą leniuchmi przez kąpiel tuz po nim? 🙄 Normalnie nie siedzimy w wannie bo mamy tylko prysznic więc to był taki jednorazowy hotelowy relaksik z którego mam teraz tylko stres

Myślę, że jakiejś dużej krzywdy nie narobiłaś ponieważ plemniki żyją nie tylko w pochwie, one płyną do jajowodów i tam czekają na komórkę jajową. Na pewno one teraz sobie tam żyją i czekają. Nie stresuj się.

reklama
Ej, Ty też szukasz wymówek? 🤣
Ale bym chętnie posprzątała cały dom, ale niestety już w pracy siedzę :(

To jest chyba przygotowywanie głowy na biel i negatyw, jak sobie odpowiednio dobrze wmawiam, ze kolejne dziecko to nie jest najlepsza decyzja, zawód jest trochę mniejszy. Ale w koszyku już są owulaki 🤣🤣🤣 także wiesz 😁🙃😇🤭 i ogólnie u mnie jeszcze grubo przed ovu - 5 dzień cyklu.🤣😂

Do góry