reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Premom sobie dziś smieszkuje 🤣

Załączniki

• Screenshot_20230408-095529_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230408-095529_Samsung Internet.jpg
    79,2 KB · Wyświetleń: 124
Póki co biorę Dostinex na prolaktyne i metfromine i to kazali mi odstawić jak zobaczę dwie kreski
@wiktoria708 gratuluję i trzymam kciuki 😀
Nie chcę Ci dokładać w tej całej gorączce, ale napisałaś, że metforminę masz odstawić od pozytywnego- mi też tak lekarz powiedział na początku, ale ostatnio zmienił zalecenie i nakazał branie mety przez pierwszy trymestr. Absolutnie nie neguję tego, co powiedział Ci lekarz, ale wiem, że zmieniły się ogólne zalecenia (nie wiem, jak w Twoim przypadku).
Dokładnie, nie odstawia się metforminy z dnia na dzień. Zwykle bierze się do końca pierwszego trymestru chociaż.

Ojoj słodkie!
Moja juz dzis cały dzien chodzi z koszyczkiem, sama sobie powkładala i nikomu nie chce dac. Mówi, ze idzie robic amen (2,5 latka)😀
Tez będziesz chodzić i się cieszyć 😀

Moj synek tez dzis swięcił koszyczek, a wcześniej zwymiotował w domu na ścianę, cos narzekał, że brzuszek go boli 😖😕

reklama
Do góry