Bolilol
Fanka BB :)
Machnęłam jakieś inne dwa i widzę, one tam sa ryczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Machnęłam jakieś inne dwa i widzę, one tam sa ryczę
Tak jak @Brownie1992 - pisać, najwyżej nie odpisze, nic nie traciszpowiem ci szczerze ze ja już tak straciłam na wszystko nadzieje i ja nie dopytałam na ostatniej wizycie tak dokładnie mojego lekarza odnośnie tej metforminy. Myślice ze można do niego dziś napisać czy tak słabo w sobotę przed świetami?
nawet się nie zastanawiaj! Tylko pisz do niegopowiem ci szczerze ze ja już tak straciłam na wszystko nadzieje i ja nie dopytałam na ostatniej wizycie tak dokładnie mojego lekarza odnośnie tej metforminy. Myślice ze można do niego dziś napisać czy tak słabo w sobotę przed świetami?
Póki co biorę Dostinex na prolaktyne i metfromine i to kazali mi odstawić jak zobaczę dwie kreski
Dokładnie, nie odstawia się metforminy z dnia na dzień. Zwykle bierze się do końca pierwszego trymestru chociaż.@wiktoria708 gratuluję i trzymam kciuki
Nie chcę Ci dokładać w tej całej gorączce, ale napisałaś, że metforminę masz odstawić od pozytywnego- mi też tak lekarz powiedział na początku, ale ostatnio zmienił zalecenie i nakazał branie mety przez pierwszy trymestr. Absolutnie nie neguję tego, co powiedział Ci lekarz, ale wiem, że zmieniły się ogólne zalecenia (nie wiem, jak w Twoim przypadku).
Jak mi nic nie odpisze to tez tak raczej zrobię bo słyszałam różne przypadki apropos takiego gwałtownego odstawienia, wczoraj wzięłam bo jeszcze na teście było biało jak śnieg.Dokładnie, nie odstawia się metforminy z dnia na dzień. Zwykle bierze się do końca pierwszego trymestru chociaż.
Ojoj słodkie!
Moja juz dzis cały dzien chodzi z koszyczkiem, sama sobie powkładala i nikomu nie chce dac. Mówi, ze idzie robic amen (2,5 latka)
Tez będziesz chodzić i się cieszyć
Widzę!Dziewczyny
Powiedzcie mi proszę, że moje oczy sie nie mylą, ze po tak długim czasie w końcu cos tutaj widzę. Poszłam siknąć z ciekawości w 10dpo na Pink test….
osz kurła to dopiero święcenie Ci wyszło...❤❤❤ to więcej niż cienDziewczyny
Powiedzcie mi proszę, że moje oczy sie nie mylą, ze po tak długim czasie w końcu cos tutaj widzę. Poszłam siknąć z ciekawości w 10dpo na Pink test….
matko bosko koszyczek! Totalnie mi z głowy wyleciałoMoj synek tez dzis swięcił koszyczek, a wcześniej zwymiotował w domu na ścianę, cos narzekał, że brzuszek go boli