Panda91
Fanka BB :)
Ale radość!!! Oczywiście nie chce, aby ta radość była przedwczesna, ale bladość kreski odpowiednia do 10 dpo))))))cały kartonik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale radość!!! Oczywiście nie chce, aby ta radość była przedwczesna, ale bladość kreski odpowiednia do 10 dpo))))))cały kartonik
Ja widzę dosyć wyraźnieDziewczyny
Powiedzcie mi proszę, że moje oczy sie nie mylą, ze po tak długim czasie w końcu cos tutaj widzę. Poszłam siknąć z ciekawości w 10dpo na Pink test….
wiecie co ja dziś nigdzie nie jadę to bez sensu i tak nie zrobię przyrostu bety poczekam do wtorku już tyle czekałam…tak, ale @wiktoria708 jest po poronieniu, wyszły jej mutacje i nie wiem czy nie powinna wdrożyć leków…
normalna kobieta by zrobiła kolejny test jutro albo pojutrze do tego absolutnie nie namawiam w staraczkowej sytuacji, a zastanawiam się, czy zamiast tej dzisiejszej bety oddalonej o 100km nie warto jeszcze dzisiaj wieczorem posikać na różne testy, które co do zasady powiedzą tyle ile beta, jeśli będą pozytywnePytanie jak @wiktoria708 się z tym czuje. Bo tak zrobiłaby normalna kobieta, ale my normalne nie jesteśmy
a, czyli w takim przypadku konieczna jest beta, nie wystarczy pozytywny test ciążowy? To już się nie wtrącam, nie znam siętak, ale @wiktoria708 jest po poronieniu, wyszły jej mutacje i nie wiem czy nie powinna wdrożyć leków…
no ok, pamiętam jak pisałaś o wynikach i było mówione, że większość z automatu dostaje heparynę, ale zrobisz jak uważasz… Mi teraz wyszła mutacja tylko Pai-1 homozygotyczna i nie mam zamiaru czekać, bo heparyna może wreszcie odwróci mój los i nie potrzebnie tyle razy poroniłam. Oczywiście życzę Ci wszystkiego dobrego, zwyczajnie skojarzyło mi się, że to pisałaświecie co ja dziś nigdzie nie jadę to bez sensu i tak nie zrobię przyrostu bety poczekam do wtorku już tyle czekałam…
Mieszkam na takim zadupiu ze nic mi to nie da dzis. Jeśli chodzi o leki to lekarz nic mi nie mówił o wdrożeniu czegoś w związku z mutacjami.
Póki co biorę Dostinex na prolaktyne i metfromine i to kazali mi odstawić jak zobaczę dwie kreski
a jeśli jest fałszywka?a, czyli w takim przypadku konieczna jest beta, nie wystarczy pozytywny test ciążowy? To już się nie wtrącam, nie znam się
1 tak, ale np. 7?a jeśli jest fałszywka?
zapytaj @black_angel na ilu miała cienie A tak na poważnie, to są różne sytuacje, pinki z shopee potrafią oszukiwać na potęgę (o czym się tu przekonaliśmy nie raz), lekarza raczej interesują wyniki bety, a nie testów. Jeśli tfu, tfu dzisiaj ma pozytywny test, ale jednak będzie biochem i we wtorek nie będzie dodatniej bety (bo już spadnie do tego poziomu), to nie masz udokumentowanego poronienia co automatycznie rodzi problemy z diagnostyką… Poza tym @wiktoria708 zrobiła dwa pinki i testeo, który był biały. Są też różne choroby, które mogą wpływać na pozytywne testy ciążowe, ale tu już grubo pojechałam1 tak, ale np. 7?