reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

no ok, pamiętam jak pisałaś o wynikach i było mówione, że większość z automatu dostaje heparynę, ale zrobisz jak uważasz… Mi teraz wyszła mutacja tylko Pai-1 homozygotyczna i nie mam zamiaru czekać, bo heparyna może wreszcie odwróci mój los i nie potrzebnie tyle razy poroniłam. Oczywiście życzę Ci wszystkiego dobrego, zwyczajnie skojarzyło mi się, że to pisałaś 😉
pisałam pisałam ale byłam później z wynikami u lekarza i mówił żebym się udała do hematologa a ten zobaczył moje wszystkie wyniki i mówił ze heparyna jest mi nie potrzebna, ze wyniki są w porządku☹️ wiec teraz to już się sama zestresowałam

reklama
pisałam pisałam ale byłam później z wynikami u lekarza i mówił żebym się udała do hematologa a ten zobaczył moje wszystkie wyniki i mówił ze heparyna jest mi nie potrzebna, ze wyniki są w porządku☹️ wiec teraz to już się sama zestresowałam
nie ma co się stresować, zwyczajnie nie wiedziałam jak to się skończyło stąd moja sugestia do wdrażania leków. Może ta heparyna w Twoim przypadku nie jest potrzebna 😉

Zaraz sikam na jakieś inne bo oszaleje
Spokojnie, na razie nie ma co panikować.
I @pluto_nova i @Bolilol mają rację.
Zrób po prostu jak Ty się czujesz w tym wszystkim. Jeśli znajdziesz szpital gdzie mogłabyś zrobić betę to ja bym zrobiła.
A jeśli nie znajdziesz to tez nie ma co 100 czy 200 km napierdzielać w święta. Robiłabym różne testy i patrzyła co się dzieje.🙂

Machnęłam jakieś inne dwa i widzę, one tam sa 🥹🥹 ryczę

Załączniki

• IMG_9279.jpeg
    IMG_9279.jpeg
    100,5 KB · Wyświetleń: 159
@wiktoria708 gratuluję i trzymam kciuki 😀
Nie chcę Ci dokładać w tej całej gorączce, ale napisałaś, że metforminę masz odstawić od pozytywnego- mi też tak lekarz powiedział na początku, ale ostatnio zmienił zalecenie i nakazał branie mety przez pierwszy trymestr. Absolutnie nie neguję tego, co powiedział Ci lekarz, ale wiem, że zmieniły się ogólne zalecenia (nie wiem, jak w Twoim przypadku).

@wiktoria708 gratuluję i trzymam kciuki 😀
Nie chcę Ci dokładać w tej całej gorączce, ale napisałaś, że metforminę masz odstawić od pozytywnego- mi też tak lekarz powiedział na początku, ale ostatnio zmienił zalecenie i nakazał branie mety przez pierwszy trymestr. Absolutnie nie neguję tego, co powiedział Ci lekarz, ale wiem, że zmieniły się ogólne zalecenia (nie wiem, jak w Twoim przypadku).
powiem ci szczerze ze ja już tak straciłam na wszystko nadzieje i ja nie dopytałam na ostatniej wizycie tak dokładnie mojego lekarza odnośnie tej metforminy. Myślice ze można do niego dziś napisać czy tak słabo w sobotę przed świetami?

reklama
powiem ci szczerze ze ja już tak straciłam na wszystko nadzieje i ja nie dopytałam na ostatniej wizycie tak dokładnie mojego lekarza odnośnie tej metforminy. Myślice ze można do niego dziś napisać czy tak słabo w sobotę przed świetami?
Pisać! W najgorszym wypadku nie odpisze.
Ale wiem też, a propo prolaktyny ja mam Norprolaca nie odstawiać od pozytywnego testu tylko też brać 1 trymestr.

Do góry