reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

no ok, pamiętam jak pisałaś o wynikach i było mówione, że większość z automatu dostaje heparynę, ale zrobisz jak uważasz… Mi teraz wyszła mutacja tylko Pai-1 homozygotyczna i nie mam zamiaru czekać, bo heparyna może wreszcie odwróci mój los i nie potrzebnie tyle razy poroniłam. Oczywiście życzę Ci wszystkiego dobrego, zwyczajnie skojarzyło mi się, że to pisałaś 😉
pisałam pisałam ale byłam później z wynikami u lekarza i mówił żebym się udała do hematologa a ten zobaczył moje wszystkie wyniki i mówił ze heparyna jest mi nie potrzebna, ze wyniki są w porządku☹️ wiec teraz to już się sama zestresowałam

reklama
pisałam pisałam ale byłam później z wynikami u lekarza i mówił żebym się udała do hematologa a ten zobaczył moje wszystkie wyniki i mówił ze heparyna jest mi nie potrzebna, ze wyniki są w porządku☹️ wiec teraz to już się sama zestresowałam
nie ma co się stresować, zwyczajnie nie wiedziałam jak to się skończyło stąd moja sugestia do wdrażania leków. Może ta heparyna w Twoim przypadku nie jest potrzebna 😉

Zaraz sikam na jakieś inne bo oszaleje
Spokojnie, na razie nie ma co panikować.
I @pluto_nova i @Bolilol mają rację.
Zrób po prostu jak Ty się czujesz w tym wszystkim. Jeśli znajdziesz szpital gdzie mogłabyś zrobić betę to ja bym zrobiła.
A jeśli nie znajdziesz to tez nie ma co 100 czy 200 km napierdzielać w święta. Robiłabym różne testy i patrzyła co się dzieje.🙂

Machnęłam jakieś inne dwa i widzę, one tam sa 🥹🥹 ryczę

Załączniki

• IMG_9279.jpeg
    IMG_9279.jpeg
    100,5 KB · Wyświetleń: 154
@wiktoria708 gratuluję i trzymam kciuki 😀
Nie chcę Ci dokładać w tej całej gorączce, ale napisałaś, że metforminę masz odstawić od pozytywnego- mi też tak lekarz powiedział na początku, ale ostatnio zmienił zalecenie i nakazał branie mety przez pierwszy trymestr. Absolutnie nie neguję tego, co powiedział Ci lekarz, ale wiem, że zmieniły się ogólne zalecenia (nie wiem, jak w Twoim przypadku).

@wiktoria708 gratuluję i trzymam kciuki 😀
Nie chcę Ci dokładać w tej całej gorączce, ale napisałaś, że metforminę masz odstawić od pozytywnego- mi też tak lekarz powiedział na początku, ale ostatnio zmienił zalecenie i nakazał branie mety przez pierwszy trymestr. Absolutnie nie neguję tego, co powiedział Ci lekarz, ale wiem, że zmieniły się ogólne zalecenia (nie wiem, jak w Twoim przypadku).
powiem ci szczerze ze ja już tak straciłam na wszystko nadzieje i ja nie dopytałam na ostatniej wizycie tak dokładnie mojego lekarza odnośnie tej metforminy. Myślice ze można do niego dziś napisać czy tak słabo w sobotę przed świetami?

reklama
powiem ci szczerze ze ja już tak straciłam na wszystko nadzieje i ja nie dopytałam na ostatniej wizycie tak dokładnie mojego lekarza odnośnie tej metforminy. Myślice ze można do niego dziś napisać czy tak słabo w sobotę przed świetami?
Pisać! W najgorszym wypadku nie odpisze.
Ale wiem też, a propo prolaktyny ja mam Norprolaca nie odstawiać od pozytywnego testu tylko też brać 1 trymestr.

Do góry