wiktoria708
Fanka BB :)
to drugi Pinkna drugim pinku tak a na teście z testeo nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to drugi Pinkna drugim pinku tak a na teście z testeo nic
Też widzę, trzymam kciukiDziewczyny
Powiedzcie mi proszę, że moje oczy sie nie mylą, ze po tak długim czasie w końcu cos tutaj widzę. Poszłam siknąć z ciekawości w 10dpo na Pink test….
Widać II kreski!! Skoro to 10dpo to nic dziwnego, że taka blada ta druga kreskato drugi Pink
Całkiem wyraźna kreseczka Ależ trzymam mocno kciuki terazDziewczyny
Powiedzcie mi proszę, że moje oczy sie nie mylą, ze po tak długim czasie w końcu cos tutaj widzę. Poszłam siknąć z ciekawości w 10dpo na Pink test….
Leć dziś na betę i jutro sikaj jakos wytrzymamy do wtorkuKurde u nas nigdy nie ma bety w ten sam dzień jak dziś zrobię to wyniki dostanę dopiero we wtorek, masakra
A daleko do innego miasta?Kurde u nas nigdy nie ma bety w ten sam dzień jak dziś zrobię to wyniki dostanę dopiero we wtorek, masakra
z tego co mi się kojarzy to zabierają to na WrocławA
A daleko do innego miasta?
do takiego większego 100kmA
A daleko do innego miasta?