reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Jest dokładnie tak jak piszesz 🙈 Właśnie usiadłam do kompa 🙈
Co mnie podkusiło, żeby Święta u siebie organizować? Co mnie podkusiło, żeby nie pieprznąć tego wszystkiego i wyjechać? Co mnie podkusiło, żeby jeszcze dzisiaj jechać do pracy? Co podkusiło mojego chłopa, żeby wcześniej wrócić z pracy (przy nim nie da się sprzątać)? Co mnie podkusiło, żeby kupić całą kaczkę na niedzielę na obiad? Jprdl...
Ja to mam po tym szpitalu w 1 dniu bolesnego @ takiego lenia, ze jprd.... zrobiłam dzis sernik rosa i sałatkę jarzynową i koniec. Jutro zapierdol na "kurła nie zdążę"....

Załączniki

• scrat-ice-age.gif
    scrat-ice-age.gif
    673,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ja to mam po tym szpitalu w 1 dniu bolesnego @ takiego lenia, ze jprd.... zrobiłam dzis sernik rosa i sałatkę jarzynową i koniec. Jutro zapierdol na "kurła nie zdążę"....
Ej, ale masz jarzynową i sernik, a ja mam posprzątane piętro domu (na cholerę mi piętro skoro goście będą na parterze) i zrobione zakupy. Kurde, nie zdążę!
Robiła któraś z Was kiedyś kaczkę? Co mnie podkusiło z tą kaczką to nie wiem. Dajcie jakiś przepis!

Ej, ale masz jarzynową i sernik, a ja mam posprzątane piętro domu (na cholerę mi piętro skoro goście będą na parterze) i zrobione zakupy. Kurde, nie zdążę!
Robiła któraś z Was kiedyś kaczkę? Co mnie podkusiło z tą kaczką to nie wiem. Dajcie jakiś przepis!
Nie pomoge, my kaczki nie jadamy nie lubimy 😂😂😂 ja mam syf wszędzie 😂

Sprawdzałaś Ania Gotuje?

Ja właśnie jajka moczyłam w barwnikach, kupiłam w biedrze takie barwniki ze złotym perłowym efektem w żelu. Jajka ufarbowane, otwieram ten efekt żeby nim posmarować a tu taki odór z tego żelu normalnie jak 💩💩💩 I mówię do starego wez to powąchaj czym Ci to pachnie tak ladnie. A on taki delikatny na zapachy jest, że az miał odruchy wymiotne 🤣🤣🤣 szczam ze śmiechu Nie kupujcie tego 🤣

Ja właśnie jajka moczyłam w barwnikach, kupiłam w biedrze takie barwniki ze złotym perłowym efektem w żelu. Jajka ufarbowane, otwieram ten efekt żeby nim posmarować a tu taki odór z tego żelu normalnie jak 💩💩💩 I mówię do starego wez to powąchaj czym Ci to pachnie tak ladnie. A on taki delikatny na zapachy jest, że az miał odruchy wymiotne 🤣🤣🤣 szczam ze śmiechu Nie kupujcie tego 🤣
A ja kupiłam w Brico zarąbiste naklejki termokurczliwe na jaja :D Mają śmieszne nadruki i napisy np. keep calm & jajo na twardo :D

reklama
Do góry