reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

nic nie mow, moj wrocil dzis i mowi
"Kochanie ty nic w garach nie rob, coś zamowimy, pojedziemy jutro na basen, saune i jaccuzi zregenerować się" a ja na to:
"Tiaaaa dla 8 osob bede zamawiać i w syfie siedzieć w święta" Jak nie kochać ? 😂🤣😂🤣
Masz już sałatkę i sernik. Jeszcze jakiś świąteczny obiad i będzie gites 🙂

reklama
Wybrałam się z psem na spacer… w czasie kiedy cała wieś wychodziła z kościoła xD dziwnie się czułam mówiąc każdemu dobry wieczór… nie wychodząc z kościoła jak wszyscy 🤣🤣🤣🤣

Ej... teraz stwierdzam, że jaja i kiełbasa zabrzmiały dwuznacznie 🙈🙈🙈

day money GIF by Chkn

Wybrałam się z psem na spacer… w czasie kiedy cała wieś wychodziła z kościoła xD dziwnie się czułam mówiąc każdemu dobry wieczór… nie wychodząc z kościoła jak wszyscy 🤣🤣🤣🤣
Łe tam, ja mam wywalone na takie sprawy. W ogóle też mieszkam w miastowsi. Ja tu nikogo nie znam (bo pracuję w innym miejscu, zakupy robię w miejscowości gdzie pracuję, więc w miejscu zamieszkania tylko śpię, sprzątam i gotuję), ale mam wrażenie, że wszyscy znają mnie. To trochę przerażające :D

Łe tam, ja mam wywalone na takie sprawy. W ogóle też mieszkam w miastowsi. Ja tu nikogo nie znam (bo pracuję w innym miejscu, zakupy robię w miejscowości gdzie pracuję, więc w miejscu zamieszkania tylko śpię, sprzątam i gotuję), ale mam wrażenie, że wszyscy znają mnie. To trochę przerażające :D
to tak jak ja… mieszkam tu niecałe 3 lata, u połowy wsi interweniowałam, cała wieś mnie zna 🤣

reklama
Do góry