reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Proszę Cię, ja już „dobrze wyglądam”, wszyscy wokół mi to mówią😁. Rok temu o tej samej porze 12 kg mniej.
A co do pomieściło- jakbyś zobaczyła wielkość moich jedzeniowych porcji to wiedziałabyś, że mam potencjał😄.
O! A moją współpracownicę ktoś ostatnio w urzędzie zapytał (nie chciała powiedzieć kto :D ) czy jestem chora, bo tak schudłam 🤣

reklama
Proszę Cię, ja już „dobrze wyglądam”, wszyscy wokół mi to mówią😁. Rok temu o tej samej porze 12 kg mniej.
A co do pomieściło- jakbyś zobaczyła wielkość moich jedzeniowych porcji to wiedziałabyś, że mam potencjał😄.
Masz coś wspólnego z moim mężem. 😅
Zeżre swoja porcje, dojada po mnie i woła o więcej 🤣
Z tym, że wagę ma dwa razy większa niż Twoja 🤣🤣

Masz coś wspólnego z moim mężem. 😅
Zeżre swoja porcje, dojada po mnie i woła o więcej 🤣
Z tym, że wagę ma dwa razy większa niż Twoja 🤣🤣
No ja objętościowo to jem chyba najwięcej w rodzinie, dlatego jak chciałam przytyć to wrzucałam dużo kcal w dodatkach typu orzechy, pestki, oleje, bo ilościowo więcej to już byłoby trudno 😋.

reklama
Do góry