Avy
Fanka BB :)
Nie, już od lutego staram się tylko trzymać wagę.Wow, super wynik. Jeszcze mniej byś chciała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, już od lutego staram się tylko trzymać wagę.Wow, super wynik. Jeszcze mniej byś chciała?
To myślę, że idealna waga. Ja teraz mam 52 przy 167 i nadal wyglądam dość szczupło. Minus przytycia taki, że cycki coraz mniej widoczne, a tak robiły u mnie robotę .O to podobnie jak ja
Mam 170 i ważę tak pomiędzy 61-63
Na mamuśkach @Owulacja tez cos pisała o kupieno nie tutaj, już mi się znudziły te kreski. Tylko kupy na okrągło
I ja o sraczce.Na mamuśkach @Owulacja tez cos pisała o kupie
Można powiedzieć, że 2 cykl, pierwszy z testami owulacyjnymi. Nie liczę pierwszego cyklu kiedy zrezygnowałam z antykoncepcji i uważaliśmy, bo de facto byłyby 3. W tym miałam małe nadzieje, bo seksu było dość niewiele.Fajny początek miesiąca. Daj znać jak będziesz miała wynik. Który to cs?
no i jak ta beta?Można powiedzieć, że 2 cykl, pierwszy z testami owulacyjnymi. Nie liczę pierwszego cyklu kiedy zrezygnowałam z antykoncepcji i uważaliśmy, bo de facto byłyby 3. W tym miałam małe nadzieje, bo seksu było dość niewiele.
Decyzję podjęliśmy w listopadzie i od wtedy zmiana diety, suplementacja, badania, stomatolog, rzucenie papierosów i ograniczenie alko.