reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Fajny początek miesiąca🙂. Daj znać jak będziesz miała wynik. Który to cs?
Można powiedzieć, że 2 cykl, pierwszy z testami owulacyjnymi. Nie liczę pierwszego cyklu kiedy zrezygnowałam z antykoncepcji i uważaliśmy, bo de facto byłyby 3. W tym miałam małe nadzieje, bo seksu było dość niewiele.
Decyzję podjęliśmy w listopadzie i od wtedy zmiana diety, suplementacja, badania, stomatolog, rzucenie papierosów i ograniczenie alko.

Tak Wam tylko wrzucę:
1680342086_urutx6_600.jpg

Można powiedzieć, że 2 cykl, pierwszy z testami owulacyjnymi. Nie liczę pierwszego cyklu kiedy zrezygnowałam z antykoncepcji i uważaliśmy, bo de facto byłyby 3. W tym miałam małe nadzieje, bo seksu było dość niewiele.
Decyzję podjęliśmy w listopadzie i od wtedy zmiana diety, suplementacja, badania, stomatolog, rzucenie papierosów i ograniczenie alko.
no i jak ta beta? 🤞

I co to znaczy niewiele? Bo ja chyba lubię te strategię 😅 #babcia

reklama
Do góry